Έλντα Πανοπούλου: Ο πατέρας μου, μου είπε «αγάπη μου, δεν είμαστε αιώνιοι» και την επόμενη ημέρα «έφυγε»

Έλντα Πανοπούλου: Ο πατέρας μου, μου είπε «αγάπη μου, δεν είμαστε αιώνιοι» και την επόμενη ημέρα «έφυγε»

«Ξαφνικά έρχεται αυτή η χαστουκάρα της ζωής και υφίστασαι την πρώτη απώλεια» είπε για τον θάνατο του πατέρα της

elnta-panopoulou
Η Έλντα Πανοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Αναπολώ πράγματα που ανεπιστρεπτί έχουν περάσει. Όταν λέω πράγματα, εννοώ ανθρώπους. Όταν οι άνθρωποι φεύγουν, αυτό σημαίνει για τις ζωές μας οριστικό τέλος. Τίποτα άλλο δεν είναι οριστικό τέλος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Περνάμε την πρώτη μας νιότη και στενοχωριόμαστε, γιατί μας άφησε ο γκόμενος ή έσπασε το νύχι μας ή δεν πήραμε τα λεφτά που θέλαμε, αλλά ξαφνικά έρχεται αυτή η χαστουκάρα της ζωής και υφίστασαι την πρώτη απώλεια. Την απώλεια του γονιού, του φίλου, του αδερφού και λες "πόσο γελοίος υπήρξα στη ζωή μου να κάθομαι και να στενοχωριέμαι, γιατί έσπασε το νύχι μου;". Είναι μια απόλυτα καθοριστική στιγμή αυτή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz0nqvhkolex)
Κλείσιμο

Με αφορμή την κουβέντα αυτή, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της. «Για μένα, αυτό συνέβη με την απώλεια του πατέρα μου. Ήταν ξαφνική. Δηλαδή, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε "άκουσε, αυτό πρέπει να το κάνεις γιατί εγώ δεν θα είμαι πάντα εδώ". Ένας άνθρωπος που δεν είχε ούτε φοβίες ούτε έπαιρνε χάπια ή έτρεχε στους γιατρούς, τίποτα από όλα αυτά. Τον ρώτησα "τι είπες μπαμπά;" και μου απάντησε "αγάπη μου, δεν είμαστε αιώνιοι". Αυτό μου το είπε σήμερα και την άλλη μέρα το πρωί, με ειδοποίησαν πως από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου ο πατέρας μου δεν υπάρχει», περιέγραψε.

Τέλος, ανέφερε: «Ήμουν 36-37 χρονών τότε κι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Όχι αυτή, η αμέσως επόμενη. Η μέρα της κηδείας του. Το βράδυ ήταν στο Δελφινάριο 2.500 κόσμος κι εγώ έπρεπε να παίξω τη Μαντόνα κι ο κόσμος έπρεπε να γελάσει. Δεν ήθελα τη ζωή μου, ήθελα να φύγω κι εγώ και να πάω να βρω τον μπαμπά μου. Γιατί του είχα μεγάλη αδυναμία του πατέρα μου κι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια, η οποία ήταν ξαφνική».



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται νέοι κανόνες για Airbnb και Golden Visa - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Χοντροκομμένη η δολοφονία Γιαλιά, ρίσκαραν πολύ οι δράστες, λέει ο Κούγιας

Καταγράφοντας τη ζωή των Ρομά: Γάμοι εφήβων, παραβατικότητα και social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης