Ανδρέας Μικρούτσικος για Άντζελα Δημητρίου: Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;

Ανδρέας Μικρούτσικος για Άντζελα Δημητρίου: Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;

«Εδώ, την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα τόσων εκπομπών» ανέφερε ο παρουσιαστής σχετικά με τον τσακωμό της τραγουδίστριας με την κόρη της 

mikroutsikos_-_dimitriou_354
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε την άποψή του σχετικά με τη διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

«Όταν η σύγκρουση ανάμεσα σε μάνα ή πατέρα και γιο ή κόρη τεκταίνεται, δεν είναι θέμα κεντρικό μίας συνέντευξης…» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyzlawv88yht)

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Υπάρχει περίπτωση ένας γονιός να σκεφτεί ότι θα βγάλει στα περίπτερα και στα μανταλάκια τη σχέση του με το παιδί; Θα κάνει το ένα, θα κάνει το αλλο. Μωρέ και δικαστήριο αν πάει, θα πάει σιωπηλά. Εδώ, την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα τόσων εκπομπών. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όπως σωστά είπε και ο Νάσος συμπίπτει και με μια πρεμιέρα και όλοι ανέξοδα και αναίτια - σε εισαγωγικά γιατί υπάρχει πίκρα πίσω από αυτό - ασχολούμαστε με αυτήν την ιστορία, με το μαγαζί, την κόρη, τον γαμπρό και με την Άντζελα».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά εκνευρισμένος ανέφερε: «Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο; Το έκανες ποτέ εσύ Νάσο με τα παιδιά σου; Εσύ Γρηγόρη; Ο μέσος τηλεθεατής με τα παιδιά του μέσα από μια σύγκρουση κάποιων συμφερόντων να το βγάλει βούκινο; Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω, να προετοιμάσω το μαγαζί μου και να δώσω τόπο στην οργή ή να δώσωτροφή σε δικηγόρους να το λύσουν μεταξύ τους; Δεν λέω γιατί το κάνουμε εμείς, αλλά γιατί το κάνει η Άντζελα και τι κάνει η κόρη της».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνδρα: Νέο βίντεο από το σημείο της εκτέλεσης του Γιαλιά – Οι συγκλονιστικοί διάλογοι των αστυνομικών

Μαρινάκης: Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες μετά την επιστολή που του έστειλαν

Φοιτητές συγκρούστηκαν για το ποιος θα είναι πρώτος στο πανεκπαιδευτικό: 8 τραυματίες - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης