Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: Έχω πάθει διάσειση 

Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: Έχω πάθει διάσειση 

«Έχω κάποιες φίλες - φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα» θέλησε να τονίσει σε δηλώσεις της, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της με αίματα στο πρόσωπο

mikaela_fotiadi33
Η Μικαέλα Φωτιάδη ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πάψουν να την παίρνουν τηλέφωνο και να τη ρωτούν, τι ακριβώς της συνέβη, αφού η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη. 

Παρόλα αυτά, μίλησε στην εφημερίδα On Time, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, στην οποία αποκαλύπτει πως κάποιος έστειλε τρίτους να τη χτυπήσουν, μετά από έξοδό της στο Κολωνάκι.
mikaela_fotiadi334


Το πρώην μοντέλο του GNTM, είπε: 
«Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε Story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο. Εγώ στο Instagram, το έβαλα το Story να το δουν μόνο οι στενοί φίλοι και κάποιος κακοπροαίρετος το έδωσε σε δημοσιογράφους, πριν καν προλάβω να το σβήσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κυκλοφορούν πολλά “φίδια” γύρω μου.

Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Δεν θέλω να ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι. Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα, και ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλω κάποια πράγματα από τη ζωή μου και να κάνω μια καινούργια αρχή».

Οι φωτογραφίες μετά τον ξυλοδαρμό
Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, δημοσίευσε μέσω stories, στιγμιότυπα με την ίδια να έχει δεχτεί δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και να αιμορραγεί από τη μύτη.
mikaela121

Στις αναρτήσεις της δεν δίνει λεπτομέρειες για το τι της συνέβη, ωστόσο δείχνει να ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε: «Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος. Μπράβο να σε χαίρονται!».

Αφού δέχτηκε ερωτήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν και οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης, η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με νέο story, ποζάροντας χαμογελαστή και έγραψε: «Κανείς δεν με "σακατεύει" εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».
mikaela121111


Πώς της επιτέθηκαν στο Κολωνάκι
Το μοντέλο περιέγραψε στo Τ-Live, η Μικαέλα Φωτιάδη την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας: «Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα και κάποιος μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά. Πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί να ήταν κάποιος που έχει τρελαθεί που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μια σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή, που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα να με παρακολουθούν. Κάποιος με παρακολουθεί ακόμα κι έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα το περιστατικό και στον ύπνο μου».

Ποια είναι η Μικαέλα Φωτιάδη
Η Μικαέλα Φωτιάδη γεννήθηκε το 1993 με μητέρα από την Ολλανδία και πατέρα από την Ελλάδα. Το 2015 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και το 2016 Μις Ευρώπη. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2018.

#GNTM - Greece's Next Top Model - Επεισόδιο 2 - Μικαέλα



Ωστόσο, είχε από πριν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως το 2015 στα ελληνικά καλλιστεία, που πήρε την πρώτη θέση και τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», αλλά και την εκπροσώπηση της χώρας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που έγινε στο Λας Βέγκας, φτάνοντας στην τελική 20αδα.

Έχει έναν γιο, με τον οποίο αναρτά συχνά στα social media κοινές φωτογραφίες. Το μοντέλο μετρά σχεδόν 54.000 ακολούθους στο Instagram και πολλές από τις δημοσιεύσεις που κάνει, έχουν σχέση με τον χώρο της μόδας, από διάφορες επιδείξεις και φωτογραφήσεις στις οποίες συμμετέχει ή ακόμη αναρτά στιγμιότυπα από βραδινές εξόδους της. 

Δείτε φωτογραφίες της από το Instagram



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης