Survivor: Τσακώθηκαν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου - Δείτε βίντεο

Survivor: Τσακώθηκαν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου - Δείτε βίντεο

Η διαφωνία για τα ματσαρίσματα στους αγώνες και οι κατηγορίες της μίας στην άλλη

dalaka_aisimina
Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου, η Κατερίνα Δαλάκα, αφού αναδείχθηκε ως η MVP παίκτρια για δεύτερη φορά ήρθε σε ρήξη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο συμπαίκτριες καβγάδισαν μιλώντας για τον τρόπο που κανονίζονται τα ματσαρίσματα και το γεγονός ότι κάποιοι συμμετέχοντες ευνοούνται, επιλέγοντας μόνο αδύναμους παίκτες.

Αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Σήμερα μπροστά σε όλους προσπάθησα να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γύρω από μένα. Προσωπικά νιώθω αδικία σε σχέση με το τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς ματσαριζόμαστε και με το ποιες πρωτοβουλίες δίνονται σε ποιους. Εγώ πάντα κάνω πίσω και δίνω την ευκαιρία στους άλλους. Δεν γίνεται όμως να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyyamon709zl)

Η παίκτρια των Κόκκινων, συνέχισε: «Θεωρώ ότι είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα μου. Δεν κοιτάζω ούτε το εγώ μου, ούτε τα στατιστικά μου αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι τα κοιτάνε. Νιώθω αδικία».

Η Κατερίνα Δαλάκα από τη μεριά της, ανέφερε ότι: «Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει, εάν η Ασημίνα είχε κερδίσει τη Δώρα. Έχασε και της βγήκαν αυτά τα νεύρα. Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyyaslhb7b3d)
Κλείσιμο

Τέλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη διαφωνία τους, σχολίασε πως: «Η Κατερίνα προσωπικά με είπε ψεύτρα, είπε πολύ βαριές κατηγορίες για μένα σήμερα. Το ψεύτρα το κρατάω. Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, είμαι ντόμπρα. Δεν ήρθα εδώ με το εγώ μου, θέλω να μείνω στο παιχνίδι για το διάστημα που έχω βάλει εγώ στο μυαλό μου και να επιστρέψω στην οικογένειά μου. Δεν είναι η ζωή μου το Survivor αλλά κάποιους τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο βασιλιάς Κάρολος συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι και αποσύρθηκε στην εξοχική του κατοικία - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας

Ξαναχτύπησε η Μπιάνκα Σενσόρι: Η σύντροφος του Κάνιε Γουεστ φόρεσε διαφανές αδιάβροχο και από μέσα... τίποτα

Survivor 2024: Ο υποψήφιος χωρίς ψηφοφορία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης