Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με την Άντζελα Δημητρίου

Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με την Άντζελα Δημητρίου

«Κι εγώ δεν είμαι εύκολος, γι’ αυτό υπήρχαν διάφορες στιγμές που δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

antoniadis_31414
Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για το «J2US» και τη διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Αρχικά, για το «J2US» και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει, ο τραγουδιστής είπε: «Όταν θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή θα το μάθετε» και πρόσθεσε: «Φυσικά και μ' αρέσει. Μ' αρέσει η τηλεόραση, να το πάμε από την αρχή. Μ' αρέσει να σου δίνω συνέντευξη και όταν έπαιζα σε κάποιο σίριαλ και τα παιχνίδια, όλα μ' αρέσουν. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το μέσο, αρκεί να είναι κάτι που μου ταιριάζει, και όλα καλά».

Έπειτα, συνέχισε: «Μ' αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα πάει από τον πρώτο κύκλο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyxuvcun2q8p)
Κλείσιμο

Σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί με την Άντζελα, την θεωρώ top, την κορυφή, την πίστα που έχει η Άντζελα, δεν την έχει καμία. Είναι κρίμα, γιατί στην πραγματικότητα αγαπιούνται. Τρελαίνεται με την κόρη της και με το παιδάκι, το καινούργιο. Μπόρα είναι και θα περάσει. Ακούμε υπερβολές που λέγονται όταν τα νεύρα είναι τεντωμένα και νιώθουμε ότι αδικούμαστε. Καλό είναι να μην μπαίνουν τρίτοι. Είναι σαν το ζευγάρι που μαλώνει, τσακώνεται και μετά πάει και κάνει έρωτα. Πιστεύω θα έρθει η ειρήνη κάποια στιγμή».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κι εγώ έχω τσακωθεί με την Άντζελα, τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι δύσκολο, εύκολο είναι. Αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ τη θαυμάζω την Άντζελα. Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με την Άντζελα, έχει τα κουμπιά της. Κι εγώ δεν είμαι εύκολος, γι’ αυτό υπήρχαν διάφορες στιγμές που δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Αλλά για μένα [η Άντζελα] είναι κορυφή, οπότε εκεί λοιπόν στις κορυφές κάνεις και πίσω. Μου κακοφαίνεται που βγαίνουν τα προσωπικά τους, δεν θέλω. Ίσως δεν έπρεπε [να το βγάλουν προς τα έξω]. Νομίζω αυτά καλύτερα να μένουν στον κλειστό οικογενειακό κύκλο».

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Καρόλος: Ο καρκίνος δεν είναι στον προστάτη, διαγνώστηκε τώρα και η πρόγνωση είναι καλή

Αλέξης Κούγιας: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, το πάθος για τα ακίνητα και η φορά που έκλαψε

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος της «Αγίας Βαρβάρας» Νίκος Κωτσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης