Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου και η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» πήγε έξω από το μαγαζί, όπου έγινε το πάρτι.
Η ρεπόρτερ προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από το μοντέλο αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την αγνόησε και χωρίς να της μιλήσει, μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε για να φύγει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyxs67kiqd6x)
Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη στάση του μοντέλου.
Αρχικά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Η Ηλιάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ. Αυτές οι δυο δε μιλάνε ποτέ» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει: «Η Ηλιάνα, αν παρατηρήσεις μιλάει στους δημοσιογράφους δυο φορές τον χρόνο, όταν ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό. Εκεί σταματάει και μιλάει».
«Μα τώρα είναι ωραίο αυτό; Εδώ σταματάνε και μιλάνε άλλες κι άλλες παρουσιάστριες, και μεγαλύτερες σε ηλικία, και πολύ πετυχημένες, και κάθε φορά η Ηλιάνα, που είναι τόσο γλυκό παιδί – αυτό μου λένε ότι είναι γλυκό και καλό παιδί – κάνει αυτό το πράγμα, δε σταματάει ποτέ. Καθόταν η ρεπορτέρ εκεί τόσες ώρες, μέσα στο κρύο, περίμενε με ένα μικρόφωνο, να ρωτήσει δυο πραγματάκια» απάντησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
Η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Επειδή είναι η μέρα που είναι, ένα “ευχαριστώ πολύ” για τις ευχές ρε παιδί μου. Τίποτα άλλο. Μη μιλήσεις, μη λες τίποτα άλλο».
Με τη σειρά της, η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε: «Τι κρίμα όμως. Τι κρίμα, ένα νέο κορίτσι, όμορφο, ένα κορίτσι που έχει όλη τη ζωή μπροστά του, βλέπει τους ανθρώπους με καλή διάθεση, έχει τη ζωή μπροστά της, δηλαδή… Εκτός της ομορφιάς, έχει πολλή σημασία η ευγένεια. Τι κρίμα, τι κρίμα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας