Η Σίλια Καψή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε για την επιλογή του τραγουδιού και τον ενθουσιασμό της.
Όπως είπε στη «Super Κατερίνα»: «Ήταν παιδικό μου όνειρο να τραγουδήσω στη Eurovision. Όταν ήμουν πολύ μικρή έβλεπα με τη γιαγιά και τον παππού μου και τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενη».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx3dcf6xfap)
Ακόμη, πρόσθεσε: «Θα χορέψω γιατί το τραγούδι είναι πολύ χορευτικό. Όταν άκουσα το Liar μου έπεσε το σαγόνι, είπα αυτό είναι το τραγούδι».
Σε άλλο σημείο, η 16χρονη τραγουδίστρια είπε: «Είναι έκπληξη το τι θα φορέσω, νομίζω θα είναι ένα παντελόνι, με ένα top, με blink, θα δούμε».
Τέλος, η Σίλια Καψή ανέφερε: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, παρακολουθώ τα μαθήματα μέσω διαδικτύου».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας