Στάθης Σχίζας για «Survivor»: Όταν αποχώρησα τους είπα ότι τις αξίες μου και την ηθική μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ

Στάθης Σχίζας για «Survivor»: Όταν αποχώρησα τους είπα ότι τις αξίες μου και την ηθική μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ

«Η αξιοπρέπεια ούτε αγοράζεται, ούτε διαπραγματεύεται» ανέφερε ο πρώην παίκτης

survivor_12341
Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για το «Survivor», τον φετινό κύκλο και το περιστατικό όταν είχε αποχωρήσει ο ίδιος από το ριάλιτι, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Breakfast@star».

Αρχικά, δήλωσε: «Έχω κάνει λάθη επαγγελματικά, συναισθηματικά και φιλικά. Λάθη παντού. Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από το Survivor. Η αξιοπρέπεια ούτε αγοράζεται, ούτε διαπραγματεύεται. Ούτε μετανιώνεις. Είτε την έχεις, είτε δεν την έχεις. Εγώ την έχω σε έντονο βαθμό κιόλας, οπότε δεν μετανιώνω. Πάλι το ίδιο θα έκανα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx0ghrlh9jl)

Κλείσιμο
Για το γεγονός ότι το φετινό ριάλιτι δεν έχει μεγάλη επιτυχία, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα πάντα καλά. Οι δημοσιογράφοι ίσως δίνουν την εντύπωση στην Ασημίνα ότι τους κατευθύνει».

Και πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Βλέπεις που είναι οι κάμερες. Σαφώς και θέλεις σε κάποια σημεία να μιλήσεις ή να πεις για την προσωπική σου ζωή, ή για το οτιδήποτε. Αλλά υπάρχει και το κακοπροαίρετο να στήσεις κάτι. Για να το λέει ο Βασάλος κάτι θα ξέρει για ντελίβερι στο Survivor. Αν οι διάσημοι κατάφεραν να κοιμηθούν στην καλύβα των δημοσιογράφων, μπράβο τους».

Τέλος, είπε: «Θεωρώ ότι όσα περισσότερα λεφτά παίρνεις στο παιχνίδι, τόσο περισσότερο σου βγαίνει αυτό που λέμε το κακό ριάλιτι και να χαθούν όλα. Εγώ αυτό τους είπα όταν αποχώρησα τούς είπα πως την ηρεμία μου, τη ψυχική μου ηρεμία, τις αξίες μου και την ηθική μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ, χάρισμά σας τα χρήματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Οι Αλκυονίδες φέρνουν 20άρια - Πόσο θα διαρκέσουν, αναλυτική πρόγνωση

Ηλίας Μαροσούλης: Ο Λιάκος από το Διάσελο που έγινε κυρίαρχος της νύχτας

Μητρόπολη Κέρκυρας: Τι απαντά ο Μητροπολίτης Νεκτάριος για το viral βίντεο με τον ίδιο να ζητά να απομακρυνθεί ΑμεΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης