Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν το καταλαβαίνω τέτοιο μένος και οργή επειδή βγήκε η εκπομπή

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν το καταλαβαίνω τέτοιο μένος και οργή επειδή βγήκε η εκπομπή

«Κάπου πρέπει να κοιτάνε, στην εκπομπή ένας καθοδηγεί, ένας είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, είναι και θέμα σκηνοθετικό» δήλωσε η παρουσιάστρια

maggira_2345
Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την απόφαση της εκπομπής «Fay’s Τime» να βγει στον αέρα καθώς και την επιλογή να μείνει κενή η θέση της Φαίης Σκορδά, η οποία θρηνούσε την απώλεια του πατέρα της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως αν και δεν την ενόχλησε το γεγονός πως η εκπομπή βγήκε στον αέρα, η απόφαση να μείνει άδεια η καρέκλα της Φαίης Σκορδά δεν ήταν σωστή.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν το καταλαβαίνω τέτοιο μένος και οργή επειδή βγήκε η εκπομπή. Για την καρέκλα θα συμφωνήσω, ούτε εμένα μου άρεσε. Αισθητικά ήταν… μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα. Ήταν περίεργο, δεν ήταν ωραίο».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε από την πλευρά του: «Ήταν πρακτικά λάθος, όταν έχει μείνει μια παρέα και προσπαθήσει να "ταξιδέψει το καράβι", δεν είχαν πού να κοιτάξουν και πώς να διαχειριστούν την κατάσταση».

Δείτε το βίντεο
Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήταν ωραίο με την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά»

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που ο Λάμπρος ανέλαβε να παρουσιάσει την εκπομπή, ας καθόταν αυτός. Δεν σημαίνει ότι παίρνει τη θέση της, εννοώ ότι πάει να της φάει τη θέση. Κάπου πρέπει να κοιτάνε, στην εκπομπή ένας καθοδηγεί, ένας είναι ο κεντρικός παρουσιαστής. Είναι και θέμα σκηνοθετικό και πώς θα βγει στον αέρα. Πρώτον μια άδεια καρέκλα δεν είναι ωραία. Συνηθίζεται έτσι ο συμπαρουσιαστής να αναλαμβάνει τη θέση του παρουσιαστή σε μία δύσκολη στιγμή».

Ενώ, ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε: «Ντάξει μην λέμε δεν έπρεπε, είναι και δικό τους κομμάτι, μπορεί τα παιδιά μεταξύ τους να το συμφώνησα, μπορεί και σημειολογικά θα πω εγώ, να είπαν εφόσον λείπει η Φαίη να μην κάτσουμε στη θέση της, ας το κρατήσουμε γιατί κάτι μπορεί να σημαίνει και γι' αυτούς αυτή η απώλεια. Το ακούω και αυτό».

«Μπορεί να μην ήταν και έτοιμοι να το διαχειριστούν. Γιατί τους έπιασε ο πόνος που βγήκε η εκπομπή;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και στη συνέχεια ανέφερε διάφορα παραδείγματα, αλλά και της ίδιας, όπου εκπομπές είχαν βγει κανονικά στον αέρα παρά τις απώλειες μελών της οικογένειας παρουσιαστών και παρουσιαστριών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών με ενισχυμένα μπλόκα - Το μεσημέρι αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Ανοιξιάτικο διάλειμμα στην καρδιά του χειμώνα - Τους 16 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Αποκλεισμένη η περιοχή στο κέντρο της Αθήνας όπου έγινε η έκρηξη βόμβας τη νύχτα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης