Η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.
Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 42 και θέλησε να ευχαριστήσει με τον τρόπο της το κοινό της για τις ευχές που της έστειλε.
Έτσι, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου είναι ακόμα παιδί κι άλλη μια φωτογραφία με τα λουλούδια που δέχτηκε για τα γενέθλιά της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «40+ κάτι χρόνια μετά από αυτή τη φωτογραφία, θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ! 🙏🏻♥️ Για τις ευχές σας, την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε από την πρώτη μέρα… ♥️ Σας αγαπώ πολύ 🥰🐯».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.