Λάιονελ Ρίτσι: Εξήγησε γιατί η μέλλουσα εγγονή του δεν θα τον αποκαλεί παππού

Λάιονελ Ρίτσι: Εξήγησε γιατί η μέλλουσα εγγονή του δεν θα τον αποκαλεί παππού

Η Σοφία Ρίτσι, η κόρη του θρυλικού μουσικού, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

lionel-sophia_richie
Ο Λάιονελ Ρίτσι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix, «The Greatest Night in Pop», όπου μίλησε στο ET για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της κόρης του, Σοφία Ρίτσι με τον σύζυγό της, Έλιοτ Γκρέιντζ.

Ο τραγουδιστής και κριτής του «American Idol» ανυπομονεί να γνωρίσει το εγγονάκι του και έχει ήδη σκεφτεί ένα παρατσούκλι για τον εαυτό του.

«Το μωρό μου αποκτά μωρό», δήλωσε ο Ρίτσι και πρόσθεσε: «Και είμαι τόσο ενθουσιασμένος για τον Έλιοτ και τη Σοφία. Έχουν ξετρελαθεί».

Ο Λάιονελ δεν είχε ακούσει ακόμα ότι το ζευγάρι είχε μοιραστεί ένα βίντεο από την αποκάλυψη του φύλου και αστειεύτηκε: «Ξέρετε, δεν υπάρχει μυστικό με αυτούς τους δύο! Λέω συνέχεια, "Κράτα το μυστικό, εντάξει;". Αλλά ναι, αυτό συμβαίνει. Είμαι τόσο χαρούμενος».
Κλείσιμο
Για τον τραγουδιστή, το να γίνει παππούς είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, ωστόσο, δεν σκοπεύει να χρησιμοποιεί τη λέξη «παππούς».

«Είμαι ο Pop-pop», σχολίασε ο Λάιονελ. «Δεν δεχόμαστε το "παππούς", ναι, αυτό είναι λίγο βαρύ. Pop-pop είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε».

Εντωμεταξύ, ο θρυλικός τραγουδοποιός ετοιμάζεται επίσης για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του «The Greatest Night in Pop», το οποίο αφηγείται την ιστορία πίσω από τα παρασκήνια για το πώς δημιουργήθηκε η διάσημη, γεμάτη αστέρια ηχογράφηση του «We Are the World» και πόσο κοντά ήταν στο να διαλυθεί.

Πριν από λίγες ημέρες, η 25χρονη Ρίτσι και ο 30χρονος σύζυγός της κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους. Το ζευγάρι αναμένεται να υποδεχτεί ένα κοριτσάκι.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Διχασμένοι οι πολίτες - Πάνω από 5.500 σχόλια στη δημόσια διαβούλευση

Πώς οι γιοι της ζωγράφου Όπυς Ζούνη εντόπισαν απάτη από πρώην συνεργάτη της - Πωλούσε πλαστούς πίνακες με την υπογραφή της

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ ο «Τάκης ο Αλβανός» που συνελήφθη στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης