Νίκος Ζιάγκος: Γνωστή πρωταγωνίστρια γδυνόταν μπροστά μου και ρωτούσε «σου αρέσει το σώμα μου;»

Νίκος Ζιάγκος: Γνωστή πρωταγωνίστρια γδυνόταν μπροστά μου και ρωτούσε «σου αρέσει το σώμα μου;»

«Δεχόμουν πολλή σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες, πρωταγωνίστριες και γκέι» πρόσθεσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

ziagkos83732
Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε για την καριέρα του στο μόντελινγκ, την έντονη σεξουαλική παρενόχληση από πολλά πρόσωπα με τα οποία είχε βρεθεί στον ίδιο χώρο, σε επαγελματικό και όχι μόνο πλαίσιο.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δεχόταν, είπε: «Υπήρχε μία κάστα σκηνοθετών οι οποίοι έβγαζαν κόμπλεξ με τους ευπαρουσίαστους ηθοποιούς, αυτούς τους παρατούσα και έφευγα. Δεχόμουν πάρα πολλή σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες, πρωταγωνίστριες και γκέι. Γνωστή πρωταγωνίστρια έκλεισε την πόρτα και γδυνόταν μπροστά μου και μου έλεγε “σου αρέσει το σώμα μου;”. Όταν μου την έπεφταν στη δουλειά, με έπιανε αρνητισμός. Η πρωταγωνίστρια που με παρενόχλησε και αρνήθηκα, μετά μου έβγαζε κακία, μέχρι που αντέδρασα πολύ άσχημα. Η ίδια πρωταγωνίστρια που αρνιόμουν να προχωρήσω μαζί της, έθεσε τον όρο “ή εγώ ή αυτός”. Όλες αυτές τις γνωστές και επώνυμες τις έλεγα "ψιλοτρελές"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrvbs6esubt)

Ο Νίκος Ζιάγκος είπε ακόμη: «Μία θαυμάστρια ήρθε σε κλαμπ και μου ξήλωσε τα κουμπιά από το πουκάμισο, λέγοντάς μου «θα έρθεις μαζί μου. Αυτό το διάστημα σκηνοθετώ βίντεο κλιπ και γράφω 6-7 κωμωδίες για το θέατρο. Ο γάμος θα γίνει σύντομα με την σύντροφο μου, Δάφνη. Με τη σύντροφό μου, Δάφνη γνωριστήκαμε σε ρεσιτάλ πιάνου, γιατί είναι πιανίστρια».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Avgi» - Πού χιονίζει αυτή την ώρα (βίντεο και φωτογραφίες)

Τα έβαλε με όλους και τον... πέταξαν στον τάκο του Survivor - Δείτε βίντεο

Συγγνώμη για την αναστάτωση, θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη - Πρώτη δήλωση του «Άλλου Ανθρώπου» για την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης