Ελένη Καρακάση: Με πείραξε πολύ που δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των «Άγριων Μελισσών»
Η ηθοποιός έλειπε από τα τελευταία επεισόδια, λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε
Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αφού έκανε ολική υστερεκτομή.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, δήλωσε: «Τα πάντα τα ξορκίζω με χιούμορ, όπως και την περιπέτεια υγείας που είχα».
Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Εκεί που ερχόταν το απαισιόδοξο, αμέσως ερχόταν και το αισιόδοξο. Χειρουργήθηκα και μετά από 10 μέρες, τραγούδησα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyq9vmf4v0cp)
Όπως είπε αργότερα, ενώ φοβόταν πολύ το τι θα αντιμετωπίσει στο χειρουργείο, δεν το έδειξε ποτέ προς τα έξω.
«Φυσικά και φοβήθηκα και έλεγα ότι αν είναι κάτι κακό, θα το αντιμετωπίσουμε. Σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε καλά και ρωτούσα τον γιατρό μου αν θα μπορέσω να κάνω τις συναυλίες, γιατί δεν ήθελα να πουλήσω τους ανθρώπους που είχαν στηριχτεί σε εμένα. Αναγκάστηκα να μην είμαι και στα τελευταία επεισόδια των "Μελισσών" και αυτό με πείραξε πάρα πολύ, με στεναχώρησε», εξήγησε η Ελένη Καρακάση.
Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν το δημοσιοποίησα, απλά το είπα μετά, αφού το έκανα, γιατί με ρώτησαν σε μια συνέντευξη γιατί δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των "Μελισσών". Ούτε βγαίνω να πω κάτι, ούτε κρύβω κάτι».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.