Σάρον Όσμπορν: Αποκάλυψε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Όζι

Σάρον Όσμπορν: Αποκάλυψε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Όζι

Η τηλεπερσόνα μίλησε για την υπερβολική δόση χαπιών που πήρε προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της

osbournes
Η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της Όζι Όσμπορν.

«Πάντα, πάντα είχε γκρούπις, και ήμουν τόσο συνηθισμένη σε αυτό», είπε την Κυριακή κατά τη διάρκεια του σόου της «Cut the Crap» στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Ενώ, πρόσθεσε: «Αλλά όταν ξέρει το όνομα του ατόμου, πού ζει και πού εργάζεται... είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, καθώς επενδύει συναισθηματικά. Πήρα, δεν ξέρω πόσα χάπια».

Η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία μοιράζεται τις κόρες Έιμι, 40 ετών, και Κέλι, 39 ετών, καθώς και τον γιο Τζακ, 38 ετών, με τον frontman των Black Sabbath, δήλωσε ότι αισθάνεται ότι το γεγονός ότι τα παιδιά της ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία θα τα άφηνε ικανά να φροντίσουν τον εαυτό τους.
«Έτσι πήρα υπερβολική δόση και κλειδώθηκα στην κρεβατοκάμαρα», θυμήθηκε και ανέφερε: «Η καμαριέρα προσπάθησε να μπει για να καθαρίσει το δωμάτιο και με είδε».

Ο 75χρονος Όζι και η 71χρονη Σάρον είναι παντρεμένοι από το 1982, αλλά το 2016 αποκάλυψαν ότι χωρίζουν λόγω της τετραετούς σχέσης του με μια κομμώτρια.

Ο ροκ σταρ μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για εθισμό από το σεξ αργότερα εκείνο το έτος, πριν αυτός και η Σάρον συμφιλιωθούν. Το ζευγάρι στη συνέχεια ανανέωσε τους όρκους του την Ημέρα της Μητέρας το 2017 στο Λας Βέγκας.
shutterstock_117024187__1_
Κλείσιμο

Παρόλο που οι Όσμπορνς κατάφεραν να ξεπεράσουν τα συζυγικά τους προβλήματα, η πρώην συμπαρουσιάστρια του «Talk» αποκάλυψε το 2019 ότι η μάχη της με την εξουθενωτική κατάθλιψη την έκανε επίσης να επιχειρήσει να αυτοκτονήσει τρεις φορές.

«Αστειευόμουν γι' αυτό, αλλά δεν θα έπρεπε, μιλώντας για την κατάθλιψή μου, και είναι σαν, ξέρετε, να λέω: "Ω, την πρώτη φορά που προσπάθησα να αυτοκτονήσω ήταν εντάξει, τη δεύτερη - εντάξει, την τρίτη φορά, ωχ!"», είπε στο talk show και συνέχισε: «Αλλά είναι σαν να είμαι ακόμα εδώ. Εξακολουθώ να κάνω αυτό που κάνω και παλεύεις».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Το σκυλί γάβγιζε ασταμάτητα όταν βρήκε τη σορό του Μπάμπη, λέει ο εκπαιδευτής του - Δείτε βίντεο

Ιερά Σύνοδος: Τι αναφέρει το ανακοινωθέν της συνεδρίασης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

Λουδίτες, oι εργάτες που κατέστρεφαν μηχανήματα για να σταματήσουν την βιομηχανική επανάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης