Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξήγησε πως εκείνος κι η γυναίκα του είχαν κάνει στον συνάδελφό τους μια πρόταση για συνεργασία. Ωστόσο, εκείνος όπως λέει ο Γιάννης Μόρτζος, εξαφανίστηκε.
«Του προτείναμε να συνεργαστούμε και προπαντώς, η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου του το πρότεινε από την αρχή. Ο Σταμάτης ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά, εξαφανίστηκε. Δεν με νοιάζει πού πήγε. Δεν είναι εδώ στην Αθήνα, για να διεκδικήσει τον ρόλο. Αυτό είναι απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyl6qng40thd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε μιλήσει με τον παραγωγό για την παράσταση που θα κάναμε και ξαφνικά, εξαφανίστηκε. Σήμερα έμαθα ότι είναι στο Άγιο Όρος. Μπορεί να είναι καλά οικονομικά».
Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του ηθοποιού με τον Όμηρο Ευστρατιάδη, σχολίασε: «Αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κύριο Όμηρο Ευστρατιάδη, θα πρέπει να το δει απ’ όλες τις πλευρές. Αν τον αφήσει στη μέση κι αυτόν, τι θα κάνει μετά;».
Τέλος, δήλωσε: «Το θέμα είναι ότι ενώ έψαχνε δουλειά, βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος. Αυτό δείχνει μια ασυνέπεια. Καταλήγουμε λοιπόν, στους καλούς και τους κακούς συνεργάτες. Όταν βγει κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.