Τζώρτζια Κεφαλά: Εξηγεί τι έγινε με τον Βελόπουλο στη Βουλή - «Έλεγε σε μαθητές να γίνουν καλοί χριστιανοί και πατριώτες»

Τζώρτζια Κεφαλά: Εξηγεί τι έγινε με τον Βελόπουλο στη Βουλή - «Έλεγε σε μαθητές να γίνουν καλοί χριστιανοί και πατριώτες»

«Τους έκανε κατήχηση και έκανα μια επέμβαση» είπε η βουλεύτρια για το επεισόδιο ανάμεσά τους

kefala_velopoulos
Η Τζώρτζια Κεφαλά αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της, ένα φραστικό επεισόδιο εντός της Βουλής ανάμεσα στην ίδια και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η βουλεύτρια της «Πλεύσης Ελευθερίας» επανήλθε τηλεοπτικά σε αυτό, για να περιγράψει τι ακριβώς έγινε.

Το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Γεια σου» και είπε: «Μιλούσε από το βήμα και οι υπόλοιποι παρακολουθήσαμε τα λεγόμενά του. Κάποια στιγμή μιλούσε σε κάποια στιγμή απευθύνθηκε σε μαθητές που είχαν επισκεφτεί τη Βουλή. Τους έλεγε ότι πρέπει να μεγαλώσετε, να γίνετε καλοί χριστιανοί, ορθόδοξοι, πατριώτες, αυτά που λέει συνήθως».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykbdqitro0h)

Η Τζώρτζια Κεφαλά συνέχισε την περιγραφή της, λέγοντας: «Τους μιλούσε για αρκετή ώρα και το θεώρησα όχι σωστό να έρχονται τα παιδιά και να τους γίνεται ένας προσηλυτισμός αντί μία εκπαιδευτική εκδρομή που θα παρακολουθήσουν μια δημοκρατική διαδικασία. Έβλεπαν έναν άνθρωπο να τους κάνει κατήχηση. Οπότε έκανα μια επέμβαση και του είπα "κύριε Βελόπουλε μην απευθύνεστε στα παιδιά, απευθυνθείτε σε εμάς". Και εκείνη τη στιγμή έλεγε "είστε μητέρα εσείς". Τώρα τι εννοούσε ακριβώς πραγματικά δεν το γνωρίζω, αν είναι μητέρα των παιδιών ή αν είμαι σωστή μητέρα και δεν με ενδιαφέρει».

Τέλος, τόνισε: «Του είπα "δεν θα κάνω διάλογο μαζί σας αυτή τη στιγμή" γιατί είναι και έξω από τους κανόνες της Βουλής όλο αυτό. δεν με πειράζει το σχόλιο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για το τι μητέρα είμαι».



Ειδήσεις σήμερα:

Προθεσμία για την 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα - «Την παρακολουθεί ψυχίατρος το τελευταίο 3μηνο»


Βίντεο: CΕΟ πέφτει στο κενό από κλουβί σε σόου στο πάρτι της εταιρείας του στην Ινδία


Άνεμοι έως και 9 μποφόρ στην Αττική, ξεριζώθηκαν δέντρα - Χιόνια στη βόρεια Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης