Η Ελένη Βιτάλη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση της με την θρησκεία, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό από την αρχή της καριέρας της.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», αρχικά μίλησε για την πίστη της. «Πιστεύω από παιδάκι στον Χριστό. Όταν ήμουν στο τρόλεϊ και πέρναγα από τον Άγιο Λουκά, μέσα μου βαθιά του μιλούσα», είπε.
Πρόσθεσε επίσης: «Ήμουν σίγουρη ότι είναι ένα φαινόμενο, όχι για εμάς που το ζούμε. Μόνο η θρησκεία με βοήθησε σε κομβικές στιγμές μου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyiqxvepjljt)
Όσο για το περιστατικό στις αρχές της καριέρας της, ανέφερε αρχικά: «Όταν γέννησα, είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι. Ήθελα να σπουδάσω, τα πανηγύρια που τραγουδούσα ήταν κάτι ερασιτεχνικό. Πιο πολύ γελούσα, αφού ήταν φίλοι του μπαμπά μου κι έλεγαν "θα μας δείρουν, μη γελάς τόσο πολύ"».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Είχε γίνει ένας καβγάς σε πανηγύρι κι εγώ να γελάω. Πήγαινα και κοιμόμουν στο πλευρό του μπαρμπά-Φώτη του Σούκα, γιατί φοβόμουν μην μου την πέσει κανένας μουσικός. Δεν κινδύνευσα ποτέ. Μια φορά κάποιος με προσέβαλε και του έριξα χαστούκι. Πήγε ένας μουσικός και του ζήτησε κάτι να φάει και του έκανε χειρονομίες ότι δεν έχει. Ο ίδιος μου έδειξε μετά τη σπανακόπιτα και κατεβαίνω και του σκάω ένα χαστούκι... Πώς δεν με δείρανε».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.