Η επέλαση του «Master Chef» και τα μυστικά συμβόλαια

Η επέλαση του «Master Chef» και τα μυστικά συμβόλαια

Οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις των νέων εκπομπών προκαλούν αναταράξεις

TV_masterchef
Εκπλήσσει η ένταση με την οποία υπερτονίστηκε το άνοιγμα της ψαλίδας τηλεθέασης ανάμεσα στα ριάλιτι από μερικές εκπομπές. Κι αυτό γιατί παραδοσιακά οι πρεμιέρες κλέβουν τις εντυπώσεις, οπότε διόλου παράξενο να συμβεί κάτι ανάλογο και με το «Master Chef». Πολύ καλά τα ποσοστά τηλεθέασης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, με τον ανταγωνισμό να περιορίζεται στο 15% του δυναμικού κοινού την ώρα που οι τρεις σεφ και οι επίδοξοι ένοικοι της τηλεοπτικής κουζίνας έσπαγαν το φράγμα του 20%.
σεφ
Όμως από σήμερα και σε καμιά δεκαριά ημέρες θα φανεί το σημείο που θα κάτσει η μπίλια. Τώρα όλα είναι σε φάση πειραματισμού και δοκιμών, σε mood αναζήτησης. Οι σειρές δύσκολα χάνουν κοινό λόγω συνήθειας ενώ και η είσοδος νέων σειρών, πάλι θα ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα.

Αρχικά ο «Ερωτας Φυγάς», στον ΑΝΤ1 πλέον, ο οποίος έρχεται την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 να συνεχίσει την τηλεοπτική πορεία του. Για να «ζεστάνει» λίγο την ατμόσφαιρα, ο ΑΝΤ1 ετοίμασε ένα τρίλεπτο βίντεο όπου παρουσιάζεται η ιστορία από την αρχή εν τάχει και μυεί τους τηλεθεατές στην πλοκή που προηγήθηκε. Η σειρά δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα ριάλιτι γιατί δεν προβάλλονται Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά θα αναμετρηθεί με τις υπάρχουσες σειρές.
Κλείσιμο
ερωτας_φυγας
Εξάλλου την ερχόμενη Κυριακή το Mega ρίχνει στην αρένα του ανταγωνισμού την νέα σειρά «Famagusta» και αρχίζει να φουντώνει η μάχη. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη παραγωγή, η οποία θα αλλάξει τις ισορροπίες στην μυθοπλασία όχι μόνο λόγω καστ και περιεχομένου αλλά γιατί είναι μία ιστορική σειρά που έρχεται να «φωτίσει» μία σκοτεινή στιγμή της ιστορίας της Κύπρου με την Τούρκικη εισβολή.

Οι υπόλοιποι ασχολούνται με τις μεταγραφές. Πού θα πάει ο ένας και πού ο άλλος. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή και οι απαντήσεις δεν έρχονται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το γνωστό κλίμα που ευδοκιμεί η επιστημονική φαντασία.

Σε μία τηλεόραση που αρέσει η αλήθεια κατά συνθήκη, μην ελπίζεις πολλά. Γιατί προκειμένου να εξασφαλίζονται δηλώσεις και συνεντεύξεις από ανθρώπους που δεν έχουν κοινωνικό εκτόπισμα αλλά συνεισφέρουν σε σκαλέτες αποθέωσης της φαιδρότητας, θυσιάζεται η αλήθεια. Οπου βρεθείς και σταθείς, ακούς τον έναν να μαλώνει τον άλλο, όλους να απαντούν στην ερώτηση «ποια είναι η γνώμη σας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών» και στο ενδιάμεσο παίζει και ολίγον από το «που θα είστε του χρόνου».

Επίσης χρειάζεται λίγο να επαναπροσδιοριστεί η έννοια της ψυχαγωγίας. Δεν μπορεί να αναλύεται με τέτοια ευκολία η ψυχολογική κατάσταση ανθρώπων, η επούλωση τραυματικών εμπειριών και να δίνεται ελαφρά τη καρδία συμβουλή για αποκατάσταση προβλημάτων από συμμετέχοντες σε εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχομένου που λίγο νωρίτερα ανέλυαν λεπτομέρειες από το μήνα μέλιτος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του συζύγου της.

Ο Σκουλός φεύγει, ο Λάκης έρχεται και ο κύβος όπως τελικά φαίνεται, ερρίφθη. Με το καλό ο νέος κύκλος του «My style rocks».

Κουίζ και αποχώρηση: Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε προφορικά το συμβόλαιό της και κανείς δεν το ξέρει;



Ειδήσεις σήμερα:

Γιόσεφ Φριτζλ: To τέρας που φυλάκισε και βίαζε την κόρη του για 24 χρόνια μπορεί σύντομα να αποφυλακιστεί

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για την εξέλιξη της Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα

Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν και υπάρχουν, το παιδί μου ρωτάει γιατί δεν είμαστε ίσοι, λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης