Εύη Βατίδου: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις που έκανε για τα υιοθετημένα παιδιά

Εύη Βατίδου: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις που έκανε για τα υιοθετημένα παιδιά

«Όταν θα υιοθετηθεί ένα παιδί, σκέψου τον ρατσισμό που θα βιώσει για παράδειγμα στο σχολείο» είπε μεταξύ άλλων

vatidou-43434
Οι πρόσφατες δηλώσεις της Εύης Βατίδου σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

H Εύη Βατίδου ανέφερε πως είναι απόλυτα σύμφωνη με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά δεν συμφωνεί με την τεκνοθεσία. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Συμφωνώ απόλυτα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Σχετικά με την τεκνοθεσία, με την οποία είμαι αντίθετη και μάλιστα κάθετη, πρόσεξε το εξής. Όταν θα υιοθετηθεί αυτό το παιδί, σκέψου τον ρατσισμό που θα βιώσει για παράδειγμα στο σχολείο. Να ξέρει το υπόλοιπο σύνολο, ότι εφόσον δεν μπορούμε να έχουμε παρένθετη μητέρα, είναι δεδομένο ότι είναι υιοθετημένο. Να ξέρουν κιόλας ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχθεί, γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δύο ανάδοχοι γονείς που είναι και ομόφυλο ζευγάρι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου, ενώ τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί δεν επιτρέπεται να αποκτήσει κάποιος παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyg0ximlzs75)

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, προκλήθηκαν κάποιες αντιδράσεις στο πλατό της εκπομπής.

Ενοχλημένη, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είπε: «Να ζητήσω λίγο τον λόγο πριν πούμε το οτιδήποτε; Απλά θέλω κάποια στιγμή να καταλάβει η – συμπαθέστατη κατά τα άλλα – Εύη Βατίδου ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο και δεν πρέπει να ντρέπεται!», με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει:

«Είπε κάποια ακατάληπτα πράγματα η Εύη Βατίδου. Να λες ότι ένα παιδάκι που βρίσκεται σε ίδρυμα το παράτησαν οι γονείς του. Είναι ντροπιαστικό, αλήθεια», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν είναι δυνατόν! Αν είναι δυνατόν! Ντροπή! Είναι δύο φορές ευλογημένο και οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά είναι δεκαπέντε φορές γονείς!», τόνισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα για τα βρεφικά γάλατα και μέτρα για «καθαρές τιμές» στη μάχη κατά της ακρίβειας

Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ήταν εισαγόμενοι Βαλκάνιοι, εκτιμά ο Καλλιακμάνης


Θλίψη για την 38χρονη Γεωργία που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Παραμένει αγνοούμενος ο σύντροφός της, Νίκος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης