Survivor 2024: Στον τάκο ο Αλέξης Παππάς, έμειναν άφωνοι οι Μαχητές - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Στον τάκο ο Αλέξης Παππάς, έμειναν άφωνοι οι Μαχητές - Δείτε βίντεο

Η φωνακλού Ασημίνα, η συμβουλή στον Φάνη, η φοβία της Αντωνά, η τύχη των νικητών και η μάχη για την δεύτερη ασυλία

MixCollage-16-Jan-2024-01-40-AM-3796
Στην πρώτη εβδομάδα του Survivor 2024 μπορεί οι Διάσημοι να πήγαν «τρένο» στις ασυλίες, όμως οι Μαχητές την δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδειξαν πως προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και ήδη μετρούν δύο σερί νίκες με αποτέλεσμα να στείλουν τους Κόκκινους δύο φορές στην κάλπη. Την πρώτη στον τάκο βρέθηκε σχεδόν παμψηφεί ο Παύλος Παπαδόπουλος και στη δεύτερη ο Αλέξης Παππάς, κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους Μπλε.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (15/1) ξεκίνησε με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να σχολιάζει την απόφαση της ομάδας του. «Θεωρώ πως είμαι καλός στα run, δεν είμαι ο μόνος με λίγες νίκες», ανέφερε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfhqukzh6gx)


Κλείσιμο
Στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά έχει μπει ο Φάνης Μπολέτσης μετά την εριστική συμπεριφορά του στο επεισόδιο της Κυριακής.

«Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα, ο οποίος όπως φαίνεται προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να ανοίξει το στόμα του σε στιγμές που δεν χρειάζεται για να κερδίσει το παιχνίδι των καμερών» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfhw49fprfl)


«Αυτό το παιχνίδι είναι συχνό στο Survivor, το κάνουν κυρίως οι Μπλε για να γίνουν πιο δημοφιλείς. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε αυτόν τον παίκτη που δημιουργεί εντάσεις, σπέρνει διχόνοια και θέλει να φέρει αναστάτωση σε εμάς, θα ήταν να κάτσει λίγο πιο ήσυχος, να είναι στα αυγά του. Η πορεία θα είναι μεγάλη και αν έχουμε από τώρα εντάσεις, μας προκαταβάλει να δούμε το μέλλον αυτού του παιχνιδιού με επί δέκα εντάσεις, με πράγματα που μπορεί να ακουστούν στο μέλλον με περισσότερη πείνα. Με πράγματα που εκτεθεί ανεπανόρθωτα και είναι αμαρτία, είναι κρίμα» πρόσθεσε ο 37χρονς ηθοποιός για τον Φάνη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfi6diq5neh)


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για την 2η ασυλία της εβδομάδας με την αναμέτρησή τους να είναι ντέρμπι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfia0ndzxrl)

Στα ματσαρίσματα η Μαρία Αντωνά ζήτησε να μείνει εκτός λόγω της φοβίας της με το βάθος της πισίνας, όπως είπε, με τους Διάσημους να παίρνουν πέναλτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfiiony588h)


Μπλε και Κόκκινοι πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι και το 8-8.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfizoh7bupd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfj4uxdc36p)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfjhgvmxizt)


Οι Γιάννης και Ρομπ κατάφεραν να νικήσουν τους Αλέξη και Σάββα για το 9-8 των Μαχητών και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι γυναίκες της Μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfk2h31dvtt)


Η Ιωάννα και η Δώρα τέθηκαν αντιμέτωπες με την Ασημίνα και την Όλγα και έφεραν το 10άρι για την ομάδα τους, στέλνοντας για 2η σερί ημέρα τους Διάσημους στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfk9t11mq89)


Μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας οι Μπλε τα έβαλαν με την Ασημίνα επειδή τους γιούχαρε όταν εκείνοι έφταναν στον τελικό στόχο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfknjuij5pl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfl7fflwuxl)


Ο μόνος που δεν ασχολήθηκε με τις φωνές της Ασημίνας και ας ήταν στον αγώνα του ήταν ο Ρομπ Τζέιμς. Ο Σκωτσέζος είχε μείνει στη νίκη του επί του Σάββα Γκέντσογλου.

«Όταν είδα ότι με επέλεξε ο Γκέντσογλου ξενέρωσα αλλά όσο προχωρούσε το ματς εγώ άλλαξα γνώμη και σκέφτηκα πιο θετικά. Πίστεψα στον εαυτό μου ότι μπορώ να τον κερδίσω. Πίστεψα ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα και να τον κερδίσω και αυτό είχα στο μυαλό μου. Το πίστεψα, έδωσα ότι είχε η ψυχή μου και το σώμα μου και τον κέρδισα», είπε μεταξύ άλλων ο Rob James Seymour.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyflbpzn8tkx)


Η συμπεριφορά της Ασημίνας σχολιάστηκε και στο συμβούλιο του νησιού. Η απάντησή της παίκτρια των Διάσημων ήταν ότι αφού τους ενοχλεί θα συνεχίσει να το κάνει, μιας και πλέον δεν αποφασίζει ο κόσμος που την λέει φωνακλού.

«Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα» είπε αρχικά η Ασημίνα στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyflwc9k1klt)


Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που ήταν ειρωνική απέναντι στην Δώρα Νικολή στο Survivor απάντησε επειδή ήταν και η ίδια ειρωνική και συνέχισε: «Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyflxwddu4zt)


Αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξε και για το αν η νίκη των Μπλε οφείλεται και στην τύχη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfljir9tna9)


Σε ότι αφορά την ψηφοφορία των Κόκκινων, αρχικά φάνηκε πως θα είναι μάχη μεταξύ του Χρήστου Βολικάκη και του Αλέξη Παππά με τον ηθοποιό όμως να συγκεντρώνει 7 ψήφους και να γίνεται ο δεύτερος του τάκου μετά τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfm8ythmvex)


Οι Μαχητές δεν περίμεναν καθόλου να ακούσουν το όνομά του και έμειναν άφωνοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfme25xfxu1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfmhn3dljh5)


«Αν κρίνω από το πόρισμα της εβδομάδας βγαίνει ότι εγώ ήμουν επικρατέστερος, αλλά από το συνολικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα. Σεβαστή η άποψη των παιδιών. Καλό θα ήταν τα παιδιά να μου πούνε αν έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους, δεν ξέρω πως σκέφτονται» είπε ο Αλέξης Παππάς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyfm9z7dplc1)




Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης κάλεσε και συναντήθηκε με τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του - Το βούλευμα για την εξαφάνιση

«Λουκέτο» μέχρι 1 μήνα σε επιχειρήσεις για λαθρεμπόριο αιθυλικής αλκοόλης και ποτά «μπόμπες»

Κύκλωμα μαστροπείας: 15χρονη περιγράφει πώς την παρέσυραν - «Είδα ότι έχει λεφτά και ενθουσιάστηκα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης