Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: Ο κόσμος παρεξηγεί την σχέση μας και νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα

Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: Ο κόσμος παρεξηγεί την σχέση μας και νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα

«Η σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού διήρκεσε 5,5 χρόνια, αλλά ποτέ δεν υπήρξε το πρόβλημα το παπαρατσικό» σχολίασε ο τραγουδιστής

kalliris-germanou
Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την καριέρα του, για παλιά ευτράπελα περιστατικά και τη σχέση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου.

«Η αναγνωρισιμότητα ήρθε με την Eurovision εν μία νυκτί. Βίωσα υστερία λόγω της αναγνωρισιμότητας. Είχα ένα απότομο peak με τους Bang στην Eurovision και αργότερα ξεκίνησε η άνοδος με την σόλο καριέρα», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybok7sb73xl)

Κλείσιμο
Για ευτράπελα περιστατικά που του έχουν τύχει στην σκηνή αλλά και τις θαυμάστριές του, ο Θάνος Καλλίρης σχολίασε: «Ήταν καλοκαίρι και όπως τραγουδούσε μου έχει τύχει να καταπιώ έντομο την ώρα που τραγουδούσα, ήταν μία κόλαση για 5 λεπτά. Όπως επίσης κόλαση ήταν όταν Έχει τύχει να συνειδητοποιήσω, την ώρα που έβγαινα να τραγουδήσω, ότι φόρεσα το παπούτσι μαζί με μία κατσαρίδα. Είχα εμμονικές θαυμάστριες. Μου χτυπούσαν το κουδούνι, με έπαιρναν τηλέφωνο, είχαμε κυνηγητό και κλάματα».

Αναφορικά με τη σχέση του με τη γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε: «Η σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού διήρκεσε 5,5 χρόνια, αλλά ποτέ δεν υπήρξε το πρόβλημα το παπαρατσικό, γιατί ακόμα εκείνη την εποχή δεν ήταν τόσο έντονο, δεν χρειάστηκε να κρυφτούμε. Ήταν η Ναταλία Γερμανού του ραδιοφώνου, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι ήμασταν μαζί, δεν το κρύψαμε ποτέ. Απλά δεν ήταν έτσι τα media, δεν κυνηγούσαν αυτού του είδους την είδηση, το πιο κίτρινο. Τώρα αναπαράγουμε με πιο χιουμοριστικά γεγονότα τη σχέση μας με τη Ναταλία. Με τη Ναταλία αγαπιόμαστε και κοιτάμε πίσω και περνάμε καλά, γιατί δεν υπάρχει θέμα. Ο κόσμος παρεξηγεί την σχέση μας, σχολιάζει αναρτήσεις και νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα. Κάποια καταφέρονται εναντίον της ότι και καλά με καταπίεζε ή οτιδήποτε, και κάποια ότι εγώ ήμουν κακός για εκείνην και περνούσε κακά, που τίποτα δεν ισχύει».

Στο τέλος, ο Θάνος Καλλίρης είπε: «Μία ματιά δεν είναι φλερτ. Έτσι με γνώρισε η σύντροφός μου και έχει μάθει να το διαχειρίζεται. Είμαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Δίνω τα πάντα για τα παιδιά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν ακολούθησαν το επάγγελμά μου. Ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι και έχω γράψει το βιβλίο "Δύο μύθοι μία φορά"».

Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της και υποκρινόταν για χρόνια ότι έχει καρκίνο: «Μου άρεσε η υποστήριξη»

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη Γεωργία - Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Τι σημαίνει η αποχή που υπέδειξε ο Μητσοτάκης για τους διαφωνούντες του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης