Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στο Τατόι, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Μέσω Instagram, ο Παύλος προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση για τον πατέρα του. Από το προσωπικό του προφίλ, ο Παύλος Γκλίξμπουργκ ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του να χαμογελά, ενώ οδηγεί ένα σκάφος. Στη φωτογραφία ξεχωρίζει η ελληνική σημαία που ανεμίζει πίσω από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.
Για το μνημόσυνο, τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, ώστε να μην πλησιάσει κανείς στο σημείο, εκτός από τα μέλη της οικογένειας. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος, που βρίσκεται στην Αθήνα από την Πρωτοχρονιά, αναμένεται να αναχωρήσει από την πρωτεύουσα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, για να μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα τελεστεί το δεύτερο μνημόσυνο.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.