Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το βράδυ της Πρωτoχρονιάς με τα εγγόνια του, αλλά και πώς διαλέγει τα δώρα που θέλει να κάνει στη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη.
«Καλή χρονιά και εύχομαι το 2024 να είναι πολύ ωραίο. Στο σπίτι μας κέρδισε το φλουρί ο μικρός εγγονός, δεν ήταν στημένο. Δεν είμαι προληπτικός για το ποιος θα μου κάνει ποδαρικό. Νομίζω ότι εγώ είμαι γουρλής», δήλωσε αρχικά στο «Happy Day».
Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν μπορώ να κάνω δώρο σε γυναίκα ρούχο, αν δεν την έχω μαζί μου, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Μπορεί να της πάρεις κάτι καταπληκτικό και να μην το βάλει ποτέ. Όταν θέλω να πάρω δώρο στη Σμαράγδα, την παίρνω μαζί μου. Σε γυναίκα μην τολμάτε να της παίρνετε δώρο, εκτός κι αν είναι μονόπετρο. Αν και εκεί, μπορεί να της αρέσει το άλλο από αυτό που πήρες».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας