Εντ Σίραν: Κέρδισε Emmy για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»

Εντ Σίραν: Κέρδισε Emmy για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»

«Δεν το περίμενα καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη» ανέφερε ο τραγουδιστής

sheeran-34234
Ο Εντ Σίραν είναι ο νικητής στην κατηγορία «Εξαιρετική Πρωτότυπη Μουσική και Στίχοι» για τα βραβεία Emmy, με το τραγούδι που έγραψε για την τηλεοπτική σειρά «Ted Lasso».

Η είδηση ότι ο ποπ σταρ κλήθηκε να γράψει μουσική για την τρίτη σεζόν της σειράς αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021.

Οι υπεύθυνοι της σειράς ανέθεσαν επίσης στον Σαμ Ράιντερ που αναδείχθηκε δεύτερος στη Eurovision να γράψει τραγούδι με τίτλο «Fought & Lost».

Ο Εντ Σίραν έγραψε το τραγούδι «A Beautiful Game» με συνδημιουργούς τους Μαξ Μάρτιν και Φόι Βανς και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων λόγω της περιοδείας του.

«Κερδίσαμε ένα Emmy χθες το βράδυ» έγραψε ο Εντ Σίραν αναφερόμενος στο βραβείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη όταν ξύπνησα με την είδηση, θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά πρόκειται να ξεκινήσω την περιοδεία στην Ασία, οπότε δυστυχώς έπρεπε να είμαι αλλού» σημείωσε.

«Ήμασταν όλοι θαυμαστές της σειράς και μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, οπότε πριν από δύο χρόνια αυτόν τον μήνα βρεθήκαμε μαζί και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο και πώς έχει σημασία το ταξίδι και όχι ο προορισμός» τόνισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

«Πουλούσε παραμύθια ο Νορβηγός για την ψυχασθένεια του» λέει η οικογένεια του αστυνομικού που δολοφονήθηκε

Μητσοτάκης: Δίκαιη μεταναστευτική πολιτική δεν σημαίνει ανοιχτά ή ανύπαρκτα σύνορα


Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης