Μπέττυ Μαγγίρα για «Super Κατερίνα»: Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια, καιρός να σταματήσει να συμβαίνει

Μπέττυ Μαγγίρα για «Super Κατερίνα»: Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια, καιρός να σταματήσει να συμβαίνει

Η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός ότι κάμερες της εκπομπής ακολούθησαν τον Νίκο Πολυδερόπουλο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

maggira_3452
Η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για τις αλλαγές που γίνονται στο «I Love ΣουΚου» και σχολίασε την επιλογή της εκπομπής «Super Κατερίνα» να βάλει κάμερες να ακολουθήσουν τον Νίκο Πολυδερόπουλο έξω από το θέατρο, λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου αδελφού του.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο [χωρίς τη Τζο Κουτσοκώστα] πήγε πολύ καλά. Ήμασταν μια χαρά έτσι όπως ήμασταν» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Δεν θα πω τίποτα. Ό, τι είναι να συμβεί θα το δείτε στην τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy97p8j76cs9)

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, από τον οποίο ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» ζήτησε δήλωση έξω από θέατρο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα ποτέ να μου συμβεί και ό,τι δεν θέλω να μου συμβαίνει δεν θέλω να το κάνω και στους άλλους. Αν μου συνέβαινε αυτό τότε με τη μητέρα μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα. Είπα και μέσα από την εκπομπή ότι θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους να σκεφτούν τι θα γινόταν εάν – ου μη γένοιτο – συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα δικό τους πρόσωπο και γινόταν αυτό; Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα;».

«Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια. Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει, παιδιά», είπε στο τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Επέστρεψε στο θέατρο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 28χρονου αδερφού του

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ηθοποιός και η οικογένειά του πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές, αφού ο 28χρονος αδερφός του έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6o6jl0gfw1)

Όλο αυτό το διάστημα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τον θάνατό του, χωρίς να κάνει κάποια σχετική ανάρτηση ή δήλωση.

Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο «Άνεσις» για την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», όπου και πρωταγωνιστεί. Τον Νίκο Πολυδερόπουλο συνάντησε κατά την είσοδό του στο θέατρο, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Προχωράει ο γάμος ομόφυλων αλλά δύο άνδρες δεν θα αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Δηλώσεις Μητσοτάκη την Τετάρτη

Η μητέρα της 12χρονης επιτέθηκε στον Μίχο στο δικαστήριο για τους βιασμούς και τη μαστροπεία

Ο Γιώργος Λάνθιμος πήρε τη Χρυσή Σφαίρα και αποκαθήλωσε την «Barbie»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης