Ο γνωστός παρουσιαστής του καιρικού δελτίου μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage κι έκανε μια αναφορά στον αδερφό του.
Όπως φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει κάθε φορά για εκείνον, πρέπει να του έχει τεράστια αδυναμία.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6wq6vgh7t5)
«Ο Γρηγόρης είναι το χάπι της ευτυχίας. Θα ήθελα να τον έχω εδώ, να είναι πιο κοντά μου. Είναι τυχεροί όσοι τον έχουν δίπλα τους», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον αδερφό του: «Όταν έρχεται εδώ, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.