Μάικλ Μπόλτον: Αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στον εγκέφαλό του

Μάικλ Μπόλτον: Αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στον εγκέφαλό του

«Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία» έγραψε - Αναβάλλει τις περιοδείες του για τους επόμενους δύο μήνες

maikl-mpolton
Ο Μάικλ Μπόλτον αποκάλυψε στο κοινό του πως δεν διατρέχει πλέον, κίνδυνο, μετά τη διάγνωσή του με όγκο στον εγκέφαλο.

Λίγο πριν τις γιορτές, ο 70χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε στους θαυμαστές του πως διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα χρειαστεί να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική.

Ωστόσο, όπως αναφέρει τώρα, η επέβαση, στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με επιτυχία και δεν διατρέχει πλέον, κίνδυνο.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα στο κοινό του. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Λίγο πριν τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία».

Κλείσιμο
μπολτον


Πρόσθεσε επίσης: «Τώρα αναρρώνω στο σπίτι, περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου».

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής τόνισε επίσης, πως θα «αφιερώσει» τον «χρόνο και την ενέργειά του» τους «επόμενους δύο μήνες» στην ανάρρωσή του, ενώ θα κάνει ένα «προσωρινό διάλειμμα» από τις περιοδείες.

«Είναι πάντα πολύ δύσκολο για μένα να απογοητεύω τους θαυμαστές μου ή να αναβάλω μία εμφάνιση, αλλά δεν έχετε αμφιβολία ότι το κάνω για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις περιοδείες μου», ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε το κοινό του για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

«Να ξέρετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ Πιστόριους: Έξω απ' το κελί, αλλά φυλακισμένος κατ' οίκον - Η επόμενη μέρα για τον πιο διάσημο δολοφόνο στον κόσμο

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τα «διπλά» Παναθηναϊκού και Βίρτους - Νίκες και για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι

Euroleague: Η Ρεάλ πήρε το... ματς του αιώνα, 130-126 την Εφές στην 4η παράταση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης