Καίτη Φίνου: Σε λίγο καιρό θα πάρω την σύνταξή μου και θα εξαφανιστώ να μην βλέπω κανέναν

Καίτη Φίνου: Σε λίγο καιρό θα πάρω την σύνταξή μου και θα εξαφανιστώ να μην βλέπω κανέναν

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι μπορεί να μην με θέλουν κάποιοι συνάδελφοι;» είπε για την απουσία της από την τηλεόραση

kaiti-finou
Η Καίτη Φίνου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε τους λόγους, που δεν τη βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι μπορεί να μην με θέλουν κάποιοι συνάδελφοι; Όπως και να έχει, το έχω εμπεδώσει πια όλο αυτό και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ούτε με νοιάζει πια και όσο περνάει ο καιρός και βλέπω ότι κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν ορισμένα πρόσωπα για να τα βγάλουν προς τα έξω και είναι ονόματα άγνωστα σε μένα, λέω χίλιες φορές που δεν παίζω. Σε λίγο καιρό, θα πάρω την σύνταξή μου και θα εξαφανιστώ να μην βλέπω κανέναν. Έχει καταντήσει πια αηδία όλοι αυτοί οι παρεούληδες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σταμάτη Γαρδέλη και αποκάλυψε πως δεν είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, αφού βγήκε από το Δαφνί. «Δεν έχω μιλήσει με τον Σταμάτη και ούτε θα του μιλήσω. Οι άνθρωποι σε αυτές τις καταστάσεις θέλουν ανθρώπους δίπλα τους που να είναι πάρα πολύ δικοί τους. Τι να πει με εμένα που είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια;», δήλωσε.

Όσο για την ίδια και τις απώλειες που βίωσε, ανέφερε: «Πολλοί θα με πουν σκληρή. Επί δυο χρόνια κοίταζα τις φωτογραφίες των αδερφών μου που έχουν φύγει και κάποια στιγμή, είπα "όχι δεν τελειώσατε σαν αδερφές μου, αλλά είστε εκεί που είστε και εγώ είμαι εδώ, ζωντανή. Έτσι το θέλησε ο Θεός". Για κάποιον λόγο γίνονται όλα».

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τη μητρότητα. «Δεν μου έτυχε ο κατάλληλος άνθρωπος που να θέλει να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδί», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ Πιστόριους: Έξω απ' το κελί, αλλά φυλακισμένος κατ' οίκον - Η επόμενη μέρα για τον πιο διάσημο δολοφόνο στον κόσμο

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τα «διπλά» Παναθηναϊκού και Βίρτους - Νίκες και για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι

Euroleague: Η Ρεάλ πήρε το... ματς του αιώνα, 130-126 την Εφές στην 4η παράταση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης