Τζούλια Ρόμπερτς: Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ζωή που έχτισα με την οικογένειά μου

Τζούλια Ρόμπερτς: Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ζωή που έχτισα με την οικογένειά μου

Απ' όλους τους ρόλους της τεράστιας καριέρας της, αυτός που απολαμβάνει περισσότερο είναι εκείνος της μητέρας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
julia-arthrou
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Τζούλια Ρόμπερτς θα είναι για πάντα η «Pretty Woman», η μεταμοντέρνα εκδοχή του «Ωραία μου κυρία» με την Οντρεϊ Χέπμπορν.

Θα είναι όμως και η μαχητική «Εριν Μπρόκοβιτς» που της χάρισε το Οσκαρ το 2001, η δολοπλόκα Τζούλιαν στον «Γάμο του καλύτερού μου φίλου», η ρομαντική Αννα στο «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», η απρόθυμη μελλόνυμφη Μάγκι στο «Η νύφη το ’σκασε» και η ανήσυχη Λιζ στο «Eat, Pray, Love».
Στα 36 χρόνια της καριέρας της έχει υποδυθεί δεκάδες ακόμα ρόλους, δοκιμάζοντας τις υποκριτικές της ικανότητες σχεδόν σε κάθε είδος: ρομαντική κομεντί, περιπέτεια, δράμα, βιογραφία, θρίλερ, δεν έχει σημασία, αρκεί να την εξιτάρουν το σενάριο και οι συντελεστές. Συνήθως το είδος δεν έχει σημασία ούτε για τους θεατές που θα συρρεύσουν στις αίθουσες για να δουν την ταινία, απλώς γιατί τους εξιτάρει η Τζούλια Ρόμπερτς. Εξ ου και είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ με δυσθεώρητα κασέ.

Κλείσιμο
Με το τελευταίο της έργο «Leave the World Behind», που γυρίστηκε με τις ευλογίες του Netflix και executives producers τους Ομπάμα, γέμισε τις ευρύχωρες τσέπες της με 25 εκατ. δολάρια. Το καστ είναι λαμπερό -από τον Ιθαν Χοκ και τον Κέβιν Μπέικον μέχρι τον διπλοβραβευμένο με Οσκαρ Μαχερσάλα Αλί-, αλλά εκείνη που λάμπει δικαιωματικά περισσότερο είναι η ωραία Τζούλια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Leave The World Behind | Official Trailer | Netflix
Από όλους τους ρόλους όμως που έχουν περάσει από τα επιδέξια χέρια της όλα αυτά τα χρόνια εκείνον που απολαμβάνει περισσότερο είναι αυτός της μητέρας. Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει τρία παιδιά με τον εδώ και 21 χρόνια σύζυγό της, τον κινηματογραφιστή Ντάνι Μόντερ: τα 19χρονα δίδυμα Χέιζελ-Πατρίτσια και Φινέους-Γουόλτερ και τον 16χρονο Χένρι-Ντάνιελ. Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα είχε ανεβάσει μια σπάνια φωτογραφία των διδύμων για να γιορτάσει τα γενέθλιά τους με τους 11,9 εκατομμύρια ινσταγκραμικούς ακολούθους της, συνοδεία της κειμενολεζάντας «Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά, το κέφι και τον άγριο σαματά που φέρνουν στη ζωή μου».

Ναι, είναι περήφανη χαζομαμά και δεν το κρύβει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μοιράστηκε με το κοινό το καμάρι της για τους απογόνους της και εξήγησε ποιος είναι ο δικός της ορισμός της επιτυχίας: «Η ζωή που έχτισα με τον άντρα μου, η ζωή που χτίσαμε με τα παιδιά μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Το να γυρίζω σπίτι το βράδυ και να γιορτάζουμε όλοι μαζί αυτό τον θρίαμβο». Ζεστές κουβέντες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης