Σάσα Μπάστα για Survivor: Έχει γίνει επικοινωνία αλλά πρέπει να το σκεφτώ, να πάρω κάνα κιλό

Σάσα Μπάστα για Survivor: Έχει γίνει επικοινωνία αλλά πρέπει να το σκεφτώ, να πάρω κάνα κιλό

«Επειδή το έχω ξαναζήσει, είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, αυτό με δυσκολεύει» πρόσθεσε

sasa-mpasta
Η Σάσα Μπάστα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το Survivor, την κόρη της, αλλά και τη συνεργασία της αυτή την περίοδο με τον Ζαφείρη Μελά.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και αρχικά, δήλωσε: «Δεν μπορώ να μην πω αυτό που σκέφτομαι. Ήμουν πιτσιρίκα, όταν βγήκα στην τηλεόραση. Η μαμά με πήγαινε και με περίμενε, οπότε μου φαίνεται φυσικό όλο αυτό».

Πρόσθεσε επίσης, για την Κατερίνα Ζαρίφη: «Μαζί σου θα μπορούσα πολύ άνετα να ξανακάνω εκπομπή, γιατί μπορώ να παίξω μπαλίτσα. Δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν το δικό μας χιούμορ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy554gl8bls1)

Για την κόρη της, ανέφερε: «Η κόρη μου είναι όπως είμαι εγώ, απλά έχει γαλανά μάτια. Είμαι η γνωστή χαζομαμά, αλλά είμαι σκληρή. Βάζω φρένο. Είναι υπερπαραγωγή για να πάει στο σχολείο. Δεν θελει να γίνει τραγουδίστρια».

Όσο για τα ριάλιτι, δήλωσε: «Έχει γίνει επικοινωνία, να το σκεφτώ, να πάρω κάνα κιλό. Επειδή το έχω ξαναζήσει, είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, αυτό με δυσκολεύει. Στη "Φάρμα" στο έπαθλο της επικοινωνίας, άκουσα ένα "μαμά" κι η κόρη μου άρχισε να μου μιλάει. Μίλησε κι εγώ έλειπα, δεν κατάλαβα ότι είναι το παιδί».

Όπως συμπλήρωσε: «Τώρα βέβαια, είναι σε άλλη ηλικία, έχουμε πάρει μια ροή. Και πάλι αφήνω πίσω την οικογένειά μου. Όταν βγήκα από τη "Φάρμα", ήμουν 41 κιλά. Δεν γίνεται. Στο Survivor είναι ακόμα πιο λίγο το φαγητό. Ωραία τα ποσά, αλλά είναι όλα off. Με έχεις δει εμένα να βλέπω κατσαρίδα; Οι συζητήσεις δεν είναι τόσο προχωρημένες για να πω κάτι. Οι κάμερες δεν είναι θέμα».

Τέλος, για τη συνεργασία της με τον Ζαφείρη Μελά: «Τώρα που τον γνώρισα είναι με διαφορά η καλύτερη συνεργασία. 6 του μηνός τελειώνουμε. Αυτό που μένει σε αυτή τη δουλειά είναι οι συνεργασίες».



Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την κακοκαιρία που έρχεται - «Προσοχή σε όσους ταξιδέψουν την Κυριακή»

«Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο απαγωγέας της Χαμάς δεν με βίασε» - 54 ημέρες στην κόλαση έζησε η Μία


Επίθεση 15 ατόμων σε δύο νεαρούς στο Περιστέρι - Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και τους ξυλοκόπησαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης