Νίκος Ρόκκος: Όταν το έμαθε η μάνα του τράβαγε τα μαλλιά της, πετούσε ό,τι έβρισκε, είπε η θεία του

Νίκος Ρόκκος: Όταν το έμαθε η μάνα του τράβαγε τα μαλλιά της, πετούσε ό,τι έβρισκε, είπε η θεία του

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας στην κάμερα

rokkos-4554543
Η θεία του Νίκου Ρόκκου μίλησε για τον άδικο χαμό του και περιέγραψε το μοιραίο βράδυ που πέρασε μαζί με τη μητέρα του.

Αρχικά, δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη μέρα. Γιατί το παλικάρι έφυγε έτσι; Και ο Κώστας, ο αδελφός του. Τα πονέσανε, τα αγαπήσαμε αυτά τα παιδιά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν τόσο ξαφνικό που δεν το περιμέναμε. Το παιδί είχε όνειρα για το χωριό. Έκανε μια αίθουσα για τους ηλικιωμένους, τα τακτοποίησε όλα. Ήμασταν έτοιμοι για το ρεβεγιόν. Και πήγε να βγάλει χταπόδια, ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο, να κάνει μεζέ, τόσο πολύ παιδί ήταν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy4ycobabgkx)

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Τι να πω... αυτή η μάνα... δεν παρηγοριέται με τίποτα. Καθόμασταν όλη νύχτα εκεί και μας έλεγε: "Στρατούλα" - γιατί έχουμε και οικειότητα με τη γυναίκα - μου έλεγε: "Πες μου την αλήθεια" και λέω: "Δεν ξέρω τίποτα, το ψάχνουν. Μπορεί να είναι κάπου τραυματισμένος. Τι να της πούμε; Μέχρι το πρωί ήμασταν 2-3 γυναίκες εκεί και δεν της λέγαμε τίποτα, το ξέραμε, πώς θα της το πούμε; Και ήρθε ο ανιψιός της, ο Στέλιος, και την έπιασε αγκαλιά και της λέει: "Κάνε κουράγιο". Εκείνη την ώρα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, πετούσε ό, τι έβρισκε, τραβούσε τα μαλλιά της, ζήταγε να φύγει».

«Ο Νίκος ήταν εδώ κοντά της γιατί την άνοιγε κάθε ημέρα την πόρτα, να φάνε μαζί, να τη παρηγορήσει για τον Κώστα» είπε στο τέλος.

Η ενημέρωση του Λιμενικού για τον θάνατό του
Στις τοπικές ιστοσελίδες της Λήμνου από νωρίς το Σάββατο της 30ης Δεκεμβρίου, υπήρχαν δημοσιεύματα για έναν αγνοούμενο ψαρά που χάθηκε στη θάλασσα, ενώ λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο γεγονός. Το άψυχο σώμα του 50χρονου άνδρα που ανασύρθηκε στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά ανήκε στον αδελφό του τραγουδιστή.

Η ενημέρωση του Λιμενικού ανέφερε για τον Νίκο Ρόκκο: «Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου). Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου».


Ειδήσεις σήμερα:

Περίπου 120.000 οι χρήστες κοκαΐνης στην Αττική όπως φάνηκε στα λύματα, λέει ο καθηγητής Θωμαΐδης

Αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις - Ανοικτά τα εμπορικά τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου

Λιμενικός στη Σύρο έσωσε άνδρα με skateboard που ετοιμαζόταν να πεταχτεί στον καταπέλτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης