Ο Αντύπας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη μακρόχρονη φιλία του με τον Βασίλη Καρρά, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία τους συνάντηση, λίγους μήνες πριν.
Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Secret» και δήλωσε αρχικά, για τη γνωριμία του με τον Βασίλη Καρρά: «Τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί, μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και μου έλεγε "το παλεύω αδερφέ μου, το παλεύω"».
Πρόσθεσε: «Του έλεγα ότι είναι δυνατός κι ότι θα το ξεπεράσει και να μην αγχώνεται, αλλά ήταν βαρύ χτύπημα και δεν τα κατάφερε. Τον είχα δει πριν πέντε μήνες στο νοσοκομείο, όπου μπαινόβγαινε. Μιλούσαμε συνέχεια».
Για τον χαρακτήρα του αείμνηστου τραγουδιστή, ο Αντύπας ανέφερε: «Ήταν μπεσαλής, είχε λόγο, ήταν λεβέντης. Μαζί είχαμε ωραίο χιούμορ, με έλεγε "πιτσιρίκο", γιατί είχαμε δύο χρόνια διαφορά, ήμουν μικρότερος. Είχε φοβερές ατάκες, ήταν γνήσιος καρντάσης».
Τέλος, τόνισε πως ο Βασίλης Καρράς για εκείνον δεν έχει «φύγει», αλλά «είναι ακόμα εδώ». «Η γυναίκα του και η κόρη του να προσευχηθούν, να κλάψουν, να θρηνήσουν τον άνθρωπο τους και να πορευτούν, γιατί ο Βασίλης είναι εδώ. Είναι παντού», είπε κλείνοντας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.