Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την Έφη Μουρίκη: Μετά από τόσα χρόνια βλέπω την Έφη που γνώρισα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την Έφη Μουρίκη: Μετά από τόσα χρόνια βλέπω την Έφη που γνώρισα

«Μέσα στα τόσα χρόνια υπάρχουν τριβές, φθορές, αρκεί να αντιληφθούν οι άνθρωποι πως όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία» ανέφερε για τον γάμο τους

vladimiros-kiriakidis
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη μαζί με την Έφη Μουρίκη και αναφέρθηκαν στον γάμο τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, η Έφη Μουρίκη δήλωσε χιουμοριστικά: «Είπαμε στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτούν σχετικά να λέμε "σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε"».

Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ, τον βρίσκει. Από την άλλη μεριά, μέσα στα τόσα χρόνια υπάρχουν τριβές, φθορές, αρκεί να αντιληφθούν οι άνθρωποι πως όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία. Διάλογος δηλαδή. Κι εγώ μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι είναι βαρετό για τη Έφη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy4c7d1lv4ah)

Πρόσθεσε επίσης: «Μετά από τόσα χρόνια, βλέπω την Έφη που γνώρισα. Δεν θέλουμε να γίνει συνήθεια αυτή η σχέση γιατί όπως λέει ο Σαίξπηρ, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα».

Τέλος, η Έφη Μουρίκη δήλωσε από τη μεριά της: «Πολλές απογοητεύσεις μπορείς να ζήσεις στη ζωή σου, το θέμα είναι το πώς τις αντιμετωπίζεις και το σθένος που έχεις. Είναι πιο εύκολο να γκρεμίζεις, παρά να χτίζεις. Πάντα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης