Σε πένθος έχει βυθιστεί τόσο ο Στέλιος Ρόκκος, όσο και όλη του η οικογένεια, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου πέθανε ο αδελφός του, Νίκος.
Στις τοπικές ιστοσελίδες της Λήμνου από νωρίς το Σάββατο υπήρχαν δημοσιεύματα για έναν αγνοούμενο ψαρά που χάθηκε στη θάλασσα, ενώ λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο γεγονός. Το άψυχο σώμα του άνδρα που ανασύρθηκε στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά ανήκε στον αδελφό του τραγουδιστή.
Η θεία του ψαρά μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον θάνατο του ανιψιού της, όπου έκανε κάποιες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ λυπημένη. Ήξερε καλά τη θάλασσα, ήταν εκεί το γραμμένο του. Τι να πω και εγώ, δεν ξέρω».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.