Πάνος Τριανταφύλλου: Όταν πήρα αυτοκίνητο, η πρώτη μου βόλτα ήταν στο σημείο του ατυχήματος

Πάνος Τριανταφύλλου: Όταν πήρα αυτοκίνητο, η πρώτη μου βόλτα ήταν στο σημείο του ατυχήματος

«Μου βγήκε αυτό από μέσα μου, ήθελα να το κάνω για να αποβάλω αυτόματα την οποιαδήποτε φοβία μπορεί να υπήρχε για το συγκεκριμένο σημείο» πρόσθεσε

triadafillou
Ο Πάνος Τριανταφύλλου μίλησε για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Σχετικά με τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το ατύχημα, είπε: «Τα πρώτα Χριστούγεννα ήταν καπάκι μετά το νοσοκομείο. Δεν σου κρύβω ότι ίσως ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έκανα, απλά επειδή βγήκα από το νοσοκομείο, απλά επειδή ήμουν σπίτι μου, γι' αυτό. Το ότι ήμουν στο αμαξίδιο και αυτά δεν με ένοιαζε και δεν το σκεφτόμουν καθόλου, εμένα με ένοιαζε από την στιγμή που είχα το ατύχημα και ήμουν μες το νοσοκομείο, να βγω από το νοσοκομείο, αφού το κατάφερα αυτό και μάλιστα ήταν και γιορτινές μέρες τότε για μένα ήταν τα πιο ωραία Χριστούγεννα».

«Σίγουρα θα έχω κάνει σκέψεις όσον αφορά το ατύχημά μου και θα έχω σκεφτεί: "Γιατί σε μένα; Γιατί να έχει συμβεί αυτό; Κρίμα". Αλλά απευθείας τα αναιρώ όλα αυτά τα πράγματα, ας πούμε στην σκέψη "γιατί σε μένα;" και "γιατί σε κάποιον άλλο, δεν το κατάλαβα"» πρόσθεσε και συνέχισε:

«Εννοείται ότι θα ήθελα αυτή την στιγμή να περπατάω και να τρέχω, αλλά έχουν περάσει και πάρα πολλά χρόνια. Πλέον έχω συνηθίσει να ζω έτσι, βέβαια ποτέ δεν σταματάω και να να ονιερεύομαι και να σκέφτομαι το να ξαναπεραπτήσω. Δεν σημαίνει επειδή έχουν περάσει τόσα χρόνια στο αμαξίδιο ότι "οκ, άσε να περάσει όλη μου η ζωή να είμαι στο αμαξίδιο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy42upm83nkx)
Κλείσιμο

Για το αν άλλαξε η συμπεριφορά των κοντινών του ανθρώπων μετά το ατύχημα ο Πάνος Τριανταφύλλου ανέφερε: «Μου συμπεριφερόντουσαν τουλάχιστον οι φίλοι σαν να μην είχα πάθει τίποτα. Η οικογένεια - εκεί είναι πιο δύσκολο αυτό το κομμάτι, υπάρχει το συναισθηματικό κομμάτι, υπάρχει η πολύ έντονη αγάπη ειδικά της μάνας και του πατέρα - εκεί έβλεπα ότι όταν στεναχωριούνταν και ήταν πιο μαγκωμένοι και δεν ήξεραν πώς να συμπεριφερθούν, να μπω εγώ μπροστά και να τους δώσω να καταλάβουν ότι οκ, μπορούν να κάνουν τα πάντα».

Επίσης, για το αν διατηρεί κάποια επαφή με τον οδηγό του αυτοκινήτου με το οποίο είχε το ατύχημα: «Όχι, με τον οδηγό δεν έχω καμία επαφή, γιατί ήμασταν και στα δικαστήρια, δεν υπήρχε καλή συμπεριφορά από την πλευρά του οδηγού, με τον συνοδηγό είμαστε κολλητοί φίλοι. Και με τον οδηγό δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλάω και να είμαστε φίλοι, το μετά ήταν αυτό που με πείραξε, γιατί δεν τον ένοιαξε τι έπαθα εγώ, τον ένοιαζε τι έπαθε το αυτοκίνητο, τον ένοιαζε το τι θα γίνει στα δικαστήρια, το πώς θα βγει να έχω και εγώ υπαιτιότητα από το τροχαίο ατύχημα».

Σε ερώτηση για το αν του ζήτησε ποτέ συγγνώμη ο οδηγός, ο Πάνος Τριανταφύλλου απάντησε: «Όχι δεν έγινε ποτέ αυτό [δεν ζήτησε συγγνώμη]. Βέβαια ήταν και το νεαρό της ηλικίας τότε, ήμασταν 18 χρονών τον καιρό του ατυχήματος».

Για το αν τον έχει συγχωρέσει σχολίασε: «Συγχωρώ τους πάντες, αδιάφορος μου είναι, ούτε κακία θα κρατήσω, ούτε κάτι. Απλά αδιάφορος».

Τέλος, αποκάλυψε: «Όχι προφανώς δεν θα έμπαινα στο αμάξι [αν μου δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία]. Όταν πήρα αυτοκίνητο, η πρώτη μου βόλτα ήταν στο σημείο του ατυχήματος. Μου βγήκε αυτό από μέσα μου, ήθελα να το κάνω για να αποβάλω αυτόματα την οποιαδήποτε φοβία μπορεί να υπήρχε για το συγκεκριμένο σημείο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης