Σάνεν Ντόχερτι: Είναι ευγνώμων για τα Χριστούγεννα μετά από μια δύσκολη χρονιά

Σάνεν Ντόχερτι: Είναι ευγνώμων για τα Χριστούγεννα μετά από μια δύσκολη χρονιά

«Η επόμενη χρονιά θα είναι όμορφη» δήλωσε η ηθοποιός

doherty
Η Σάνεν Ντόχερτι είναι έτοιμη να γιορτάσει το νέο έτος.

Η 52χρονη ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210», μαζί με τη μητέρα της, Ρόζα Ντόχερτι, συμμετείχαν στο επεισόδιο του podcast της, «Let's Be Clear with Shannen Doherty», ανήμερα των Χριστουγέννων.

«Αυτή η χρονιά έχει να κάνει απλά με το να είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που είμαστε εδώ και μπορούμε να περνάμε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας στα δύσκολα και τα δύσκολα, που δεν φεύγουν μακριά, που μας αγαπούν άνευ όρων και που έχουν τα ίδια πιστεύω και ηθική και πρότυπα και ανθρώπους που έχουν χαρακτήρα», δήλωσε η Ντόχερτι. «Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι εδώ γι' αυτό».

«Κατάφερα ακόμη και να προγραμματίσω τις εγχύσεις μου για τον καρκίνο έτσι ώστε να έχω αναρρώσει πλήρως από αυτόν για τα Χριστούγεννα», συνέχισε η ηθοποιός.
Κλείσιμο
Η ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 πριν αποκαλύψει τον Φεβρουάριο του 2020 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τέταρτου σταδίου. Τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στον εγκέφαλό της. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο στο κεφάλι της.

«Για μένα, ήταν μια ταραχώδης χρονιά, κάποιες τεράστιες μάχες για την υγεία μου, κάποιες τεράστιες προσωπικές μάχες, πολύς πόνος και φόβος», είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του podcast.

Περίπου την εποχή της χειρουργικής επέμβασης της Ντόχερτι τον Ιανουάριο, η ίδια και ο πρώην σύζυγός της, Κερτ Ισβαριένκο, χώρισαν. Τρεις μήνες αργότερα, ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Ισβαριένκο, αφού αποκάλυψε ότι την απατούσε για πολλούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του podcast της Δευτέρας, η ηθοποιός του «Charmed» πρόσθεσε: «Αλλά με όλα αυτά, έχω βρει... Στην πραγματικότητα το έλεγα στον εαυτό μου τις προάλλες: "Θεέ μου, νομίζω ότι έχω αρχίσει να ζω την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού μου"».

«Παρόλο που ήταν μια τόσο αμφιλεγόμενη χρονιά για μένα», ανέφερε η τραγουδίστρια. «Για κάποιο λόγο αισθάνομαι ότι έχει γίνει πολύ πιο ανάλαφρη τον τελευταίο καιρό και πολύ πιο θετική».

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, η ηθοποιός μοιράστηκε πως το 2023 «τελειώνει καλά» και η καρδιά της «ανοίγει ξανά». Μαζί με τον εορτασμό για το πώς τελειώνει η χρονιά, η Ντόχερτι μοιράστηκε πώς πιστεύει ότι «η επόμενη χρονιά θα είναι όμορφη».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο έλεος των ιώσεων: Ρεβεγιόν και ανεμβολίαστοι εκτοξεύουν τα κρούσματα

Τιμολόγια ρεύματος: Τέλος στις απορίες – Ποιους συμφέρει το μπλε και ποιους το πράσινο

Δείτε live: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά - Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης