Μαρίνα Ασλάνογλου: Το θέμα είναι να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος

Μαρίνα Ασλάνογλου: Το θέμα είναι να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος

«Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές να προσπαθούν, άμα το αφήσεις σε αφήνει και αυτό» σχολίασε η ηθοποιός

aslanoglou
Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε για τον γάμο της και την περίοδο της καραντίνας, κατά την οποία βρήκε πολύ χρόνο να περάσει με τον γιο της.

Αρχικά δήλωσε σχετικά με το θέμα του γάμου: «Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές να προσπαθούν, άμα το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Το θέμα είναι να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος, να κάνεις πράγματα, να έχεις έναν σύντροφο που κατανοεί, συναισθάνεται, καταλαβαίνει τι του λες, τι θέλεις να κάνεις, ποια είναι τα θέλω σου, οι ανάγκες σου, η δουλειά σου. Γιατί και εγώ αυτό που κάνω είναι τελείως ωράρια με τον Δημοσθένη, που ξυπνάει το πρωί, εγώ γυρνάω το βράδυ, προσπαθούμε να ταυτιστούμε με έναν τρόπο και από τη μια είναι καλό, γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον αρκετές ώρες».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxy5ov5981t5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλει και λίγο το ζευγάρι να είναι μόνο του και λίγο να βγει έξω, να πιει, να διασκεδάσει, να χορέψει, να κάνει πράγματα. Δεν γίνεται, γιατί σε πιάνει μια ιδρυματοποίηση, σε παίρνει η μπάλα, σε παίρνει η καθημερινότητα, εμένα το μεγαλύτερο μου άγχος είναι το παιδί, οπότε ο Δήμος λίγο προσπαθεί να με απεγκλωβίσει από αυτά τα στεγανά».

Ενώ, για την περίοδο της καραντίνας σχολίασε: «Ζήσαμε κόβιντ, αλλά εγώ θέλω να σου πω ότι ήταν μια πολύ ωραία περίοδος για εμένα, γιατί χάρηκα το παιδάκι μου, το μεγάλωσα, σταμάτησε ακαριαία το θεάτρο γιατί αυτό μας κόστισε σε όλους, αλλά τουλάχιστον έζησα πολύ όμορφες στιγμές με τον μικρό».
Στο τέλος είπε: «Κάναμε ωραία πράγματα, μαγειρεύαμε, ερχόντουσαν κάποιοι φίλοι, πηγαίναμε σε ένα εξοχικό που έχουμε κοντά και μείναμε κάποιες ημέρες, κάναμε δραστηριότητες με τον μικρό μες το σπίτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο έλεος των ιώσεων: Ρεβεγιόν και ανεμβολίαστοι εκτοξεύουν τα κρούσματα

Τιμολόγια ρεύματος: Τέλος στις απορίες – Ποιους συμφέρει το μπλε και ποιους το πράσινο

Δείτε live: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά - Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης