Ένα από τα πιο αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια το «Μη με ονειρευτείς» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, θα ακουστεί απόψε στις 21:00 στο εορταστικό «Σπίτι με το MEGA».
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο σε ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με τραγούδι, χορό, κέφι και εκλεκτούς καλεσμένους.
Σε μία ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Μη με ονειρευτείς», συνοδεία του δημιουργού στο πιάνο.
Δείτε το βίντεο
Η αισθαντική μπαλάντα «Μη με ονειρευτείς» κυκλοφόρησε το 2004 με το άλμπουμ «Ακατάλληλη σκηνή». Τους στίχους υπογράφει η Ελεάνα Βραχάλη και τη μουσική ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Είκοσι χρονιά μετά το τραγούδι συνεχίζει να συγκινεί και αποτελεί έναν διαχρονικό ύμνο στον έρωτα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.