Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές. Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη νυχτερινή Αθήνα και έχει ερμηνεύσει μεγάλα σουξέ που απογειώνουν το κέφι σε κάθε του εμφάνιση.
Ο Πάνος Κιάμος έρχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παραμονή των Χριστουγέννων με αμέτρητες επιτυχίες, χορό, τραγούδι και μοναδικές μουσικές στιγμές.
Δείτε το βίντεο
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο στολισμένο και φωτεινό «σπίτι» της ελληνικής τηλεόρασης τον επιτυχημένο καλλιτέχνη αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους για ένα λαμπερό ρεβεγιόν που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.
Ο Πάνος Κιάμος ανεβαίνει στη σκηνή και βάζει ….φωτιά με το τραγούδι που έχει αγαπηθεί από πλήθος κόσμου και όταν ακούγεται ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη.
Κλείσιμο
Το «Φωτιά με φωτιά» είναι διασκευή της μεγάλης βουλγαρικής επιτυχίας του Azis «Сен Тропе» (Saint-Tropez), σε μουσική του Biolchev Martin. Τους ελληνικούς στίχους υπογράφει ο Νίκος Βαξαβανέλης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.