Λήδα Ματσάγγου: Έχω διαβάσει ολόκληρη συνέντευξή μου σε σοβαρή εφημερίδα που δεν παραχώρησα ποτέ

Λήδα Ματσάγγου: Έχω διαβάσει ολόκληρη συνέντευξή μου σε σοβαρή εφημερίδα που δεν παραχώρησα ποτέ

«Είχα αρνηθεί να δώσω συνέντευξη και την έγραψε μόνος του» ανέφερε η ηθοποιός

lida-matsagkou
Η Λήδα Ματσάγγου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, τις συνεργασίες της, αλλά και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

«Ήμουν αρκετά αυτάρκης σαν παιδί, αλλά και τρυφερή και ναζιάρα. Ήμουν αγοροκόριτσο, όπου υπήρχε αδικία, ήθελα να προστατεύσω τους ανθρώπους που αγαπώ. Στους γονείς μου είπα για την υποκριτική, αφού είχα περάσει στη Νομική στην Αθήνα κι αφού είχα περάσει τις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο. «Ήμασταν αγαπημένο έτος στη σχολή του Εθνικού. Δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όταν μπήκε η ιδιωτική τηλεόραση. Δεν την πολυθέλαμε. Με είχαν φωνάξει για ένα γνωστό σίριαλ όσο ήμουν στη σχολή κι αρνήθηκα. Τότε μου είπαν "σου δίνουμε χρυσό και τον πετάς;". Απάντησα ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη του χρυσού», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxur64bcdpx5)
Κλείσιμο

Για τις συνεργασίες της, δήλωσε: «Μου είχαν τύχει κάποιες συνεργασίες που ασφυκτιούσα, αλλά είναι τελείως αντιεπαγγελματικό να αφήσεις μια δουλειά, γιατί δεν είσαι μόνος σε αυτή. Στην δουλειά διεκδικώ με με ευγενικό τρόπο, είμαι ντροπαλή. Το "Δύο μέρες μόνο", οι "Άγριες Μέλισσες" και το "Κάνε ότι κοιμάσαι" είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές».

Αναφορικά με την οικογένειά της, η Λήδα Ματσάγγου είπε: «Ο γιος μου είναι 14,5 ετών. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και θέλω να κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενος. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, έχω όμως όρια. Ο σύζυγός μου αν και δεν είναι στον χώρο, δεν είχε θέμα με το επάγγελμά μου. Έχω κάνει συζητήσεις με τον γιο μου για την εγκληματικότητα και τη βία».

Τέλος, μίλησε για μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε κι η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ. «Έχω διαβάσει ολόκληρη συνέντευξη μου με μονολεκτικές απαντήσεις σε σοβαρή εφημερίδα που δεν παραχώρησα ποτέ. Είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω μήνυση. Είχα αρνηθεί να δώσω συνέντευξη και την έγραψε μόνος του. Το έμαθα μέσα από μια φίλη μου. Μου έχουν χρεώσει κιόλας δυο διαφορετικές σχέσεις με αναγνωρίσιμους που δεν τους είχα δει και ποτέ», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο 24χρονος στην Πράγα έψαχνε αίθουσα-αίθουσα τα θύματά του - Τι έγραφε στο ημερολόγιό του πριν το μακελειό

Μετά από 6 χρόνια εξαφάνισης, ο έφηβος Άλεξ Μπάτι αποκαλύπτει γιατί το έσκασε από τη μητέρα του που τον απήγαγε

Σάλος στη Ρωσία για «σχεδόν γυμνό» πάρτι στη Μόσχα ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης