Δήμητρα Κατσαφάδου: Δώρισε 100.000 ευρώ στο Make A Wish - Ξέσπασε σε κλάματα η επιχειρηματίας, η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά

Δήμητρα Κατσαφάδου: Δώρισε 100.000 ευρώ στο Make A Wish - Ξέσπασε σε κλάματα η επιχειρηματίας, η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά

Μαζί με τον αδερφό της, Νικόλαο Μαλακοδήμο - «Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ» δήλωσε

katsafadou-45345434
Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε σήμερα στο «Fay's Time», τα παιδιά του Make A Wish Ελλάδος.

Στο τέλος της εκπομπής, η Δήμητρα Κατσαφάδου βγήκε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα και δώρισε 100.000 ευρώ στον οργανισμό, εκ μέρους της La Vie En Rose και του προέδρου της εταιρείας, Νικόλαου Μαλακοδήμου.

Η γνωστή επιχειρηματίας εξομολογήθηκε τα εξής: «Συγχαρητήρια και σε εσένα Φαίη γιατί ξέρω ότι σαν Φαίη λειτουργείς εκεί πέρα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω αυτήν τη δωρεά που θα σας ανακοινώσω τώρα. Είναι από τον Θεό, να πιστεύουμε. Να δώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο. Πιστεύω ότι η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα, ενώ φανερά συγκινημένη και η Φαίη Σκορδά, τόνισε πως δεν περίμενε μία τόσο σημαντική χειρονομία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxusz5j18qqx)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δήμητρα Κατσαφάδου, συμμετέχει ενεργά με δωρεές.  Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε μία γενναιόδωρη προσφορά στο «Make a Wish» και πέρυσι, μέσω της εκπομπής «Πρωινό μας».

Η επιχειρηματίας είχε καταφέρει για ακόμα μια φορά να συγκινήσει τόσο το κοινό, όσο και τη Φαίη Σκορδά με την κίνησή της. Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρίσκεται κοντά στα παιδιά του «Make a Wish» εδώ και πολλά χρόνια. Πέρυσι μάλιστα, είχε εκπληρώσει τις ευχές δέκα παιδιών.

Αρχικά, δεν ήθελε να φανεί τότε ότι κρύβεται εκείνη πίσω από την προσφορά και είπε στον αέρα της εκπομπής: «Δεν θέλω να φαίνομαι», με τη Φαίη Σκορδά να της απαντά: «Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου». Τότε, της είπε: «Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου», ενώ η παρουσιάστρια ρώτησε: «Δέκα ευχές; Δέκα; Ήμασταν στην έβδομη ευχή». Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, η Δήμητρα Κατσαφάδου ξέσπασε σε κλάματα και είπε ότι προχωράει σε αυτή την κίνηση «με μεγάλη της χαρά».

«Να έχεις όλα τα καλά, να σου επιστραφουν όλα τα καλά», της είπε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας. Οι δέκα ευχές της Δήμητρας Κατσαφάδου ισοδυναμούν με μια δωρεά ύψους 42.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης