Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η αποστασιοποίηση των παιδιών του για τον γάμο με Σιακαβάρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η αποστασιοποίηση των παιδιών του για τον γάμο με Σιακαβάρα

Η απόφαση του ακροδεξιού πολιτικού να νυμφευθεί στην ηλικία των 84 ετών την κατά τρεις και πλέον δεκαετίες μικρότερη του Τζόρτζια Σιακαβάρα έφερε την αντίδραση γιου και κόρης

pleyris-siakavara-1
Η παράφραση του ρητού «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να’ χουν τα παιδιά» πήρε σάρκα και οστά τελικά αφού ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν άκουσε κανέναν και έκανε αυτό που ήθελε.

Ο εν κρυπτώ γάμος του την περασμένη Δευτέρα με την κατά 35 χρόνια σχεδόν μικρότερή του Τζόρτζια Σιακαβάρα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τα παιδιά του, που μπορεί να σεβάστηκαν την απόφασή του αλλά κρατούν αποστάσεις.

Τα δύο παιδιά του δικηγόρου και πολιτικού, ο Θάνος Πλεύρης και η αδερφή του Φένια είδαν τους τελευταίους μήνες τον πατέρα τους να μεταλλάσσεται σε έναν ερωτευμένο υπέργηρο κύριο. Κι αυτή η μετάλλαξη εκφράστηκε πολλαπλά, αφού το ζεύγος μόνο διακριτική στάση δεν κράτησε, επιλέγοντας μια υπερέκθεση σε τηλεοπτικές εκπομπές, εφημερίδες και περιοδικά που σαφώς επηρέασε τα δύο αδέρφια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxu4iilxs3m9)
Κλείσιμο


Ερχόμενη με φόρα από το «My style rocks» η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρήκε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Πλεύρη τον έρωτα που αναζητούσε και η συνέχεια είχε πολλά φλας και ακόμη περισσότερες κάμερες. Τα παιδιά του κράτησαν αποστάσεις από την αρχή του ειδυλλίου παρόλο που είπαν τη γνώμη τους, αρνούμενα ίσως να πιστέψουν ότι ο πατέρας τους σε αυτή την ηλικία, θα παντρευόταν ξανά.

Την περασμένη Δευτέρα, αυτό που ξεκίνησε σαν ένα ειδύλλιο με μια ρομαντική και ενίοτε cult εσάνς τελεσφόρησε με μια μυστική τελετή στην οποία οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους δέκα. Η πρόταση γάμου είχε ήδη γίνει από τον δικηγόρο στην γυναίκα που μπήκε στην ζωή του έτσι ξαφνικά επισημαίνοντας ότι είναι το παν γι’ αυτόν. «Ο γάμος θα γίνει άμεσα» είχε πει «πριν από το τέλος του 2023, στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκκλήσι του Αγίου Θωμά».

Όπερ και εγένετο, με τα παιδιά του να απαντούν όπως ένιωθαν μετά από τρεις μέρες για το γεγονός, ενώ την σκυτάλη έσυρε πρώτος ο Θάνος Πλεύρης. Με μια ανάρτηση στο «Χ» δηλαδή το πρώην Twitter παράφρασε το γνωστό ρητό γράφοντας «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».



Ήταν μια κίνηση που εξέφρασε αν μη τι άλλο με πικρό χιούμορ το πώς είδε την απόφαση του γηραιού πατέρα του να αποκατασταθεί και την στεναχώρια του για τα όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό.

Από κοντά ήρθε και η αδερφή του Φένια Πλεύρη που ανήρτησε σε story που ανέβασε στο Instagram βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδάει το «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα και οι γέροι χαμομήλι», προσθέτοντας τρία emoji που κλείνουν το μάτι.


Η αντίδραση της Φένιας Πλεύρη στον γάμο του πατέρα της με την Τζόρτζια Σιακαβάρα


Η καταιγίδα, το ιδεώδες και το πραγματικό

Αμφότερα τα παιδιά του ακροδεξιού πολιτικού που τα έχει φέρει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση δείχνουν με αυτή την πρώτη αντίδραση ότι μόνο χαρούμενα δεν είναι με την συγκεκριμένη εξέλιξη. Εξέλιξη που προήλθε μετά από μια επικοινωνιακή «καταιγίδα» στην οποία επιδόθηκε το ζευγάρι πριν το γάμο και ήταν κάτι το απρόσμενο, που τους έπιασε εξ απήνης.

siakavara_pleyris


Βαθιά μέσα τους ίσως να πίστευαν αρχικά ότι ο πατέρας τους θα έμενε σε ένα απλό ειδύλλιο με την εκρηκτική Τζόρτζια, και δεν θα προχωρούσε τόσο γρήγορα σε έναν γάμο παρά το γεγονός ότι τους είχε πει. Προσθέστε σε όλο αυτό δηλώσεις του πατέρα τους σαν αυτή, όταν αναφερόμενος με γερμανικό χιούμορ στην τότε σύντροφό του και νυν σύζυγό του είπε: «Με προστατεύει διότι λόγω ηλικίας μιας και είναι πολύ μεγαλύτερή μου, έχει το μητρικό φίλτρο».

Όσο χιούμορ και αν διαθέτουν είναι δύσκολο να γελάσει ένας γιος και μια κόρη που βλέπουν ξαφνικά τον 84χρονο πατέρα τους να πηγαίνει σε επιδείξεις μόδας, φιλανθρωπικά γκαλά και πάρτι συνοδεύοντας με δυσκολία λόγω ηλικίας, μια πολύ μικρότερή του γυναίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkns5qlmg8h)


Μόνο που από την άλλη κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα όσο μεγάλος και αν είναι να μπορεί να κάνει μια σχέση που θα τον γεμίζει.

Αυτό έπραξε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, επιλέγοντας μια γυναίκα η οποία τον έβγαλε προς τα έξω προσδίδοντάς του ταυτόχρονα μια άλλη δημοσιότητα στην οποία δεν ήταν καθόλου συνηθισμένος. Την ακολούθησε για χάρη της με ότι αυτό συνεπάγεται για τον οικογενειακό του κύκλο και δη τα παιδιά του, που αίφνης είδαν τον ηλικιωμένο τους πατέρα να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcyag74gh2x)


Σεβάστηκαν την επιλογή του αλλά κράτησαν από την αρχή μια απόσταση από το ζευγάρι, ενώ ο Θάνος Πλεύρης όταν ρωτήθηκε τον περασμένο μήνα απάντησε ειλικρινά: «Προφανώς είναι δικαίωμα του πατέρα μου να κάνει τη ζωή την οποία θέλει. Από την άλλη, και εγώ και η αδερφή μου, η οικογένειά μου, καταλαβαίνετε, θέλω να έχω μια τέτοια διαχείριση, ώστε να λέω την άποψή μου στον ίδιο, να σέβομαι τις αποφάσεις του, αλλά παράλληλα να θεωρώ ότι και στις δικές μου νοοτροπίες και αντιλήψεις ίσως να ολοκλήρωνα διαφορετικά την οικογενειακή μου ζωή».



Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επέλεξε να την ολοκληρώσει αλλιώς, και ίσως γι’ αυτό λένε πολλοί στο συγκεκριμένο νιόπαντρο ζευγάρι να φαντάζει ιδανική η ρήση του μεγάλου Γερμανού ποιητή και δραματουργού Βόλφγκανγκ Γκαίτε για τον γάμο: «Ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες. Ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwu6u68bv1xl)




Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές σήμερα στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά - Με ήλιο τα κάλαντα των Χριστουγέννων

Τροχαίο με δύο τραυματίες στο Ίλιον - Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ

Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας - Κατέκτησε το έπαθλο των 50.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης