Αλέξανδρος Καλπακίδης για το «Κάνε ότι κοιμάσαι»: Η πιο αμήχανη στιγμή ήταν που έπρεπε να φιλήσω την Ιωάννα Ασημακοπούλου

Αλέξανδρος Καλπακίδης για το «Κάνε ότι κοιμάσαι»: Η πιο αμήχανη στιγμή ήταν που έπρεπε να φιλήσω την Ιωάννα Ασημακοπούλου

«Η γυναίκα μου δεν ζήλεψε, την είδαμε μαζί τη σκηνή» είπε χαρακτηριστικά 

alexandros-kalpakidis__1_
Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σύζυγό του, τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και την αμήχανη σκηνή που γύρισε με την Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Η πιο αμήχανη στιγμή στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" ήταν που έπρεπε να φιλήσω την Ιωάννα Ασημακοπούλου. Μια δύσκολη στιγμή στη σειρά, ήταν η σκηνή στην πισίνα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxtwqgpejimp)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, για τη σύζυγό του δήλωσε: «Η γυναίκα μου δεν ζήλεψε τη σκηνή με το φιλί, την είδαμε μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε στην Ακρόπολη, είχα γονατίσει και της έδωσα το δαχτυλίδι. Πήγαμε σε έναν θρησκευτικό γάμο ενός φίλου κι αποφασίσαμε να παντρευτούμε κι εμείς με πολιτικό. Θέλω πάρα πολύ να γίνω μπαμπάς και πιστεύω θα γίνει σύντομα».

Όσο για τις «Άγριες Μέλισσες», ανέφερε: «Δεν μου έχουν λείψει. Μου έχει λείψει η παρέα που κάναμε με τους άλλους ηθοποιούς».

Τέλος, μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια και την υιοθεσία παιδιών και είπε: «Βλέπω την αγάπη που δείχνουν στο παιδί τους ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφό του και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μια ετερόφυλη οικογένεια».


Ειδήσεις σήμερα:

«Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι» - Οι αντιδράσεις των παιδιών του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο του

Πρεμιέρα το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Οι 4 προϋποθέσεις για την αδειοδότηση

Ανησυχία μετά τον θάνατο του 8χρονου από στρεπτόκοκκο - Ποια τα συμπτώματα, πότε προκαλεί σηπτικό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης