Δανάη Παππά: Ρε τι είπα για τα κινητά στο θέατρο, θέλετε να γίνουμε μπίλιες;

Δανάη Παππά: Ρε τι είπα για τα κινητά στο θέατρο, θέλετε να γίνουμε μπίλιες;

Δείτε τα σχόλια της ηθοποιού

danai-pappa
Η νέα εφαρμογή του Instagram, Τhreads, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμό.

Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

Ανάμεσα στους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν μπει στην εφαρμογή, είναι και η «Θεοδώρα» του «Σασμού», Δανάη Παππά, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί τον προβληματισμό της, για τα κινητά τηλέφωνα που παραμένουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης.

Σε ένα από τα τελευταία της σχόλια, η ηθοποιός ανέφερε: «Ρε τι είπα για τα κινητά στο θέατρο, θέλετε να γίνουμε μπίλιες;».
412544835_350506224251478_1917048414196430557_n

Η Δανάη Παππά όμως είχε σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και δύο ημέρες νωρίτερα, όταν είχε γράψει πάλι στο Threads: «Απ' οτι κατάλαβα, εδώ παραπονιόμαστε. Εχω και εγώ να πω κάτι: ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ».
411626861_727234602656761_4050969243427096465_n

Τι είναι το Threads
Κλείσιμο
Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι από τις 14 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads που επιδιώκει να ανταγωνιστεί ευθέως το Χ (πρώην Twitter) του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ.

Αν και η πλατφόρμα λειτουργεί από τον Ιούλιο, η Meta αποφάσισε να τη λανσάρει σήμερα στην Ευρώπη, καθώς ήθελε να υπάρξει χρόνος για την μελέτη των επιπτώσεων των ευρωπαϊκών κανόνων.

«Καλώς ήρθατε όλοι»

«Σήμερα ανοίγουμε το Threads σε περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Καλώς ήρθατε όλοι», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον λογαριασμό του στο Threads.

Με την πλατφόρμα «microblogging» που συνδέεται με το Instagram και μοιάζει με το Χ (Twitter), η Meta έχει ξεκάθαρα στόχο να ανταγωνισθεί την πλατφόρμα που εξαγοράσθηκε από τον Έλον Μασκ.

Το Threads κατέγραψε γρήγορα δεκάδες εκατομμύρια εγγραφές σε ολόκληρο τον κόσμο το καλοκαίρι, αλλά η Meta προτίμησε να καθυστερήσει το άνοιγμα στην Ευρώπη για να επεξεργασθεί τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τις ψηφιακές αγορές που αυστηροποιεί τις αντιανταγωνιστικές ρυθμίσεις.

«Με στόχο την συμμόρφωση στις ευρωπαϊκές ρυθμίσεις», ο όμιλος πρότεινε μία επιπλέον επιλογή που απευθύνεται στους χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν στο Threads χωρίς να έχουν λογαριασμό Instagram, αλλά με περιορισμένες λειτουργίες.
threads1
Πώς θα γίνεται η σύνδεση με τον λογαριασμό Threads
Στον υπόλοιπο κόσμο, μόνο οι χρήστες του Instagram (2 δισεκατομμύρια συνολικά) μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό Threads και οι δύο λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι.

«Οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (οι 27, η Ελβετία, η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν) μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν προφίλ Threads συνδεδεμένο με τον λογαριασμό τους στο Instagram, πράγμα που θα τους επιτρέψει να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους πολίτες στον υπόλοιπο κόσμο, ή να χρησιμοποιήσουν το Threads χωρίς προφίλ, στην περίπτωση αυτή όμως, «χωρίς να μπορούν να αναπτύξουν διάδραση με το περιεχόμενο», διευκρίνισε η Meta.

Οι χρήστες χωρίς προφίλ θα μπορούν «να περιτρέχουν το περιεχόμενο της εφαρμογήςThreads, να αναζητούν λογαριασμούς, να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω αντιγραφής των link ή να κάνουν διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω πλατφορμών (platform sharing) και να κάνουν αναφορά περιεχομένου του Threads.


Ειδήσεις σήμερα:


Πώς θα γίνει η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων και ταυτοποίησης των φιλάθλων 

Περιστέρι: Ανήλικη κατανάλωσε Ζάναξ που βρήκε στο συρτάρι – Συνελήφθη η θεία της

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση στην καταβολή τους μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης