Οι «Αρβύλα» σαρώνουν και η Έβελυν Καζαντζόγλου εντυπωσιάζει

Οι «Αρβύλα» σαρώνουν και η Έβελυν Καζαντζόγλου εντυπωσιάζει

Αλλάζει ελαφρώς το τοπίο με εκπομπές εκτός μυθοπλασίας που επιχειρούν να κάνουν τη διαφορά

evelin_kazantzoglou
Κάποιοι δεν ακολουθούν τον κανόνα του άριστα 10 στην τηλεθέαση και ανάμεσα τους βρίσκονται και οι «Ράδιο Αρβύλα». Οι οποίοι χθες σημείωσαν 24,5% στο δυναμικό κοινό και στις γυναίκες ηλικιών 25 – 44 χαλαρά ένα 26,7%. Στους άνδρες άνω των 45 ετών έσπασαν το φράγμα του 33%. Αρα λοιπόν κοινό υπάρχει, κατά το «λεφτά υπάρχουν». Μόνο που το κοινό πάει μόνο του και δεν το πάμε εμείς.

Δεν έχουν πέσει υπογραφές για τον «Ερωτα Φυγά» με την εταιρεία παραγωγής και τον ΑΝΤ1. Το είπαμε και το γράψαμε χτες. Το ρεπορτάζ γίνεται με επαφές και επικοινωνία με όλες τις πλευρές. Η εταιρεία παραγωγής και το κανάλι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έπεσαν υπογραφές. Συνεχίζουν εντατικά τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις αλλά είμαστε σε αναμονή. Ευχή όλων να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις σύντομα.
EF_S02E71_sub_04_001

Κλείσιμο
Το τι γίνεται με υποψήφιους παίκτες για ριάλιτι αυτή την περίοδο, δεν περιγράφεται. Αρχικά η μάχη γίνεται στο πλατό του «My style rocks» στον ΣΚΑΪ. Η Χατζηπαντελή φεύγει αλλά ποια έρχεται; Το φαβορί Ραμόνα, το προσπερνά το νέο φαβορί Εβελυν Καζαντζόγλου που εντυπωσιάζει δικαίως και δεν είναι κοινής αποδοχής, από κανάλι και… λοιπούς κριτές.
0H6A8470

Στο «Master Chef» όλα έχουν ξεκινήσει από νωρίς και με αέρα ανανέωσης οι νέοι επίδοξοι σεφ θα αναμετρηθούν σε ταλέντο και γνώση.
Σωτηρης_Κοντιζας__Πανος_Ιωαννιδης__Λεωνιδας_Κουτσοπουλος

Στο «Survivor» όμως γίνεται κανονικός χαμός. Οι παλιοί πηγαινοέρχονται για να διαπραγματευτούν ποσά. Οι νέοι επιτέλους είδαν φως και μπήκαν. Μαζεύτηκαν όμως πολλοί λόγω του περσινού

«All Star» (ο Θεός να το κάνει) και έτσι η επιλογή είναι δύσκολη. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Τριαντάφυλλος, Μαρία Αντωνά, Τζέιμς Καφετζής, Ολγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς είναι μερικοί μόνο από την ομάδα Διασήμων που έχουν κάποια στιγμή παρκάρει έξω από τα γραφεία της Acun Medya. Να δούμε ποιοι θα πάρουν τελικά το εισιτήριο για Αγιο Δομίνικο.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής «EQ» της Ελενας Παπαβασιλείου στο Action 24 θα είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Εκπληξη.

Κουίζ και αποχωρούμε: ποια παρουσιάστρια ζήτησε ραντεβού από το κανάλι για να μπορέσει να διαπραγματευτεί με … άλλο κανάλι;

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα σύλληψη για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού

Ισλανδία: Η έκρηξη του ηφαιστείου απειλεί το Ρέικιαβικ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πάτρα: «Δεν πήγα ποτέ στον θάλαμο μόνος μου» λέει ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης