Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, ενώ μίλησε και για τη συμπάθεια που τρέφουν για εκείνον οι Ρομά.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.
«Μπήκα στη δραματική σχολή με μεγάλη αμφιβολία, δεν ήξερα ακόμα τι θα ήθελε να κάνω. Δεν ήταν εμπόδιο το γεγονός ότι ο πατέρας μου είναι θεατρικός σκηνοθέτης, αντιθέτως με βοηθάει. Νιώθω ευγνώμων για τις σκηνές και τις στιγμές που ζήσαμε μαζί με την Αφροδίτη στη "Γη της Ελιάς". Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε. Δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο, όταν έχουμε σκηνές με άλλους. Είναι μέρος της δουλειάς μας», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxs5f3e1kc0x)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση τους και τη δημοσιότητα. «Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου και έχεις μια υγιή σχέση, δεν ζηλεύεις. Δεν είναι πολύ έντονη η παρουσία των παπαράτσι στη ζωή μας, αλλά ξαφνιάζομαι που βλέπω φωτογραφίες μας με την Αφροδίτη. Ζητάω συμβουλές από τη μητέρα της κοπέλας μου, την Εβελίνα Παπούλια κι είναι πολύ χρήσιμες», ανέφερε.
Τέλος, αναφέρθηκε στα όνειρα που είχε στο παρελθόν, σχετικά με το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. «Μικρός ήθελα να γίνω πυροσβέστης και πιλότος, ενώ έχω δουλέψει σε μεταφορική, σε καφέ και ταξιθέτης σε θέατρο. Έχω πάντα μαζί μου το φυλαχτό της γιαγιάς μου για γούρι. Η κοινότητα των Ρομά με στηρίζει. Όταν με βλέπουν, φωνάζουν το όνομά μου», είπε κλείνοντας.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.