Jennifer Love Hewitt: Τι απαντά σε όσους λένε ότι είναι αγνώριστη

Jennifer Love Hewitt: Τι απαντά σε όσους λένε ότι είναι αγνώριστη

«Η γήρανση στο Χόλιγουντ είναι πραγματικά δύσκολη. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστά», λέει η ηθοποιός

Jennifer_Love_Hewitt
Η Jennifer Love Hewitt με αφορμή κάποιες αναρτήσεις της στα social media όπου είχε χρησιμοποιήσει φίλτρα στις φωτογραφίες της μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που συμβαίνει στο Χόλιγουντ. Η ηθοποιός θέλησε να στείλει στους followers της ένα μήνυμα μετά τις έντονες αντιδράσεις που δέχτηκε.

Αρχικά η Hewitt είχε βρεθεί στο στόχαστρο των θαυμαστών της όταν αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τα μαλλιά της τον Αύγουστο. Τότε στα σχόλια της είχαν πει ότι έκανε ότι μπορούσε για να κρύψει την ηλικία της.

Πριν από μερικές μέρες επανήλθε στο θέμα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του podcast «Inside of You». Πιο συγκεκριμένα η 44χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, όταν ανέβασε μια φωτογραφία με φίλτρο, ενώ έφτιαχνε τα μαλλιά της χωρίς μακιγιάζ.
Jennifer Love Hewitt Looks Unrecognizable With New Hair Transformation | E! News

Η Hewitt εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον ηλικιακό ρατσισμό στο Χόλιγουντ, δηλώνοντας ότι «η γήρανση στο Χόλιγουντ είναι πραγματικά δύσκολη. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστά».
Κλείσιμο

Ως απάντηση στην κριτική, η Hewitt προσπάθησε αρχικά να διασκεδάσει την κατάσταση δημοσιεύοντας φωτογραφίες με υπερβολικά φίλτρα στο πρόσωπό της.
Jennifer

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι είπαν ότι φαίνομαι διαφορετική. Είμαι η ίδια όπως πάντα. Δεν θα μπορούσα να δείχνω πιο φυσική... Τα φίλτρα δεν σε αλλάζουν τόσο πολύ», είχε πει.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος για τη ροζ σημαία στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης: Αποσύρεται με παρέμβαση Γεραπετρίτη - Αντιδρούν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά

Η θεωρία της Αρβελέρ για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βεργίνα που αμφισβητεί τον Μανόλη Ανδρόνικο

Βίντεο: Ράπερ φώναξε στη σκηνή κοπέλα που του πέταξε παγάκια και διέταξε τον ξυλοδαρμό της - «Ορμήξτε της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης