Το «ψαλίδι» στα σίριαλ και ο «άφθαρτος» Κουτσόπουλος

Αλλαγές φέρνουν οι περικοπές στις επιδοτήσεις και οι παλιοί έχουν προβάδισμα

koutsopoulos-grammeli-arthrou
Όταν η στρόφιγγα της χρηματοδότησης κλείνει, όταν οι όροι και οι προϋποθέσεις επιδότησης των σίριαλ γίνονται πιο αυστηροί, τότε είναι σίγουρο πως ο αριθμός των σειρών θα μειωθεί. Το ΕΚΟΜΕ δεν θα συνεχίσει να δίνει τα ποσά που έδινε, ούτε να ενισχύει όλους όσοι επιχειρούν στον χώρο της μυθοπλασίας, Ναι, στα σίριαλ αλλά με μέτρο. Σχεδόν σαράντα σειρές στην ελληνική αγορά είναι νούμερο που δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε η διαφημιστική πίτα αλλά ούτε και το κοινό. Πόσες σειρές θα δεις συστηματικά, σε πόσα κανάλια και πόσες ώρες; Πόσα εκατομμύρια θα δοθούν σε εξαιρετικές παραγωγές αλλά και σε χαμηλής αισθητικής δουλειές «του ποδαριού». Μπαίνει τάξη σιγά σιγά και γι αυτό την επόμενη σεζόν πάμε σε πολύ λιγότερες σειρές, λιγότερων επεισοδίων και χαμηλότερου κόστους.

Πάντως, προβάδισμα στις εγκρίσεις για του χρόνου έχουν οι σειρές που διαγράφουν πορεία λαμπρή στις 21.00 και που έχουν αποδείξει ότι η δυναμική τους δεν κλονίζεται εύκολα.
alexiou_812

Κλείσιμο
Δύο σημεία από το τρέιλερ του «Mega Stories» με την Χαρούλα Αλεξίου «ερεθίζουν». Το πρώτο είναι όσα λέει η Χαρούλα για τη συνεργασία της με τον Λεξ και το δεύτερο η απάντησή της στην ερώτηση αν ποτέ κοίταξε τον καθρέπτη της και δεν είδε την Χαρούλα. Στις 20 Δεκεμβρίου όλες οι απαντήσεις με οικοδέσποινα την Δώρα Αναγνωστοπούλου. Σε γκαλά της Μαρίας... Καλάς θα πήγαινε διαγωνιζόμενη του «My style rocks» που λογικά όταν εξελιχθεί θα αυτοαποκαλείται influencer. Είναι αυτό που λέμε «και καλά κρασιά»..

Ολη η τηλεόραση ασχολείται με το «τι θα πει ο Λιάγκας», «τι απάντησε ο Λιάγκας», «Ποιος μήνυσε τον Λιάγκα», «ποιον εννοούσε ο Λιάγκας». Όχι άλλο κάρβουνο.
liagkas

Μία «Φάρμα» που δεν πέτυχε κι ένας θείος Λεό, που ό,τι και να κάνει το κάνει με χιούμορ, με επαγγελματισμό και σοβαρά. Δεν παίρνει στα σοβαρά τον ρόλο του και φυσικά την ανοησία ολούθε. Γι αυτό και δεν θα χρεωθεί καμία αποτυχία.
i-farma
Όταν πάμε καλεσμένοι σε γενέθλια και είναι διάσημο πρόσωπο ο εορτάζων, κάνουμε δηλώσεις στις κάμερες. Καλό θα ήταν να αφορούν αυτόν και όχι… εμάς.

Απόψε ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος μιας πολύ καλής σειράς. Ο «Γιατρός» του Alpha αποχαιρετά το κοινό, εν αναμονή των αποφάσεων για πιθανή συνέχεια με β’ κύκλο. Θα δούμε. Στην αναμονή και η «Μάγισσα» αλλά και ο «Σασμός».

Κουίζ και χαιρετάμε. Ερωτας πανελίστριας με πολύ γνωστό σεναριογράφο. Ποιοι είναι; Εδώ σας θέλω.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ασπρόπυργος: Η άγρια καταδίωξη που κατέληξε στον θάνατο του 28χρονου αστυνομικού - Δείτε βίντεο

Λάρισα: Θέλουμε μόνο να γίνει καλά, λέει η μητέρα του 18χρονου που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Γκάζι: Διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά, όπλα - Το «βαρύ» παρελθόν του 33χρονου συνεργού του πιστολέρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης