Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και σχολίασε την τηλεόραση, το Voice, αλλά και το Fame Story.
«Η τηλεόραση είναι ένας χώρος που έχω δουλέψει πολλά χρόνια και μου αρέσει. Δεν είμαι πολέμιός της, δεν λέω ότι δεν έχει προβλήματα αλλά θα μπορούσα να ξανακάνω κάτι. Θεωρητικά η μουσική είναι το αντικείμενό μου, οπότε σε ένα μουσικό talent show θα είχα θέση», δήλωσε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxqi6nleovgh)
Στη συνέχεια, απάντησε σε σχετική ερώτηση για το Fame Story: «Το Fame Story δεν είναι μουσικό talent show, η μουσική είναι πρόσχημα εκεί, έρχεται σε πολύ δεύτερη θέση. Είναι ένα ριάλιτι, επί της ουσίας είναι μία τηλεοπτική εκπομπή».
O Δημήτρης Σταρόβας στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Voice: «Με πήρε κάποιος φίλος και μου είπε: συγχαρητήρια, έμαθα ότι θα είσαι στο Voice. Μακάρι, εγώ θα το ήθελα αλλά θα βάλω τον όρο να υπάρχει και ένα έξτρα κουμπί, αν γυρίσω και δω κάτι που δεν μου αρέσει, να μπορώ να ξαναγυρίσω στη θέση μου. Το Voice είναι το πιο μουσικό απ’ όλα. Δεν υπάρχει κάποιο σπίτι, δεν βλέπουμε το παρασκήνιο, δεν βλέπουμε τι κάνουν οι παίκτες εκεί αλλά αυτό για το οποίο καλούνται, να τραγουδάνε», καταλήγει στο σχόλιό του ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ δηλώνει ανοιχτός να ξανακαθίσει στο πάνελ κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.