Μαρία Σολωμού: Με τον Μάριο Αθανασίου λέγαμε ότι θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας και έμεινα έγκυος

Μαρία Σολωμού: Με τον Μάριο Αθανασίου λέγαμε ότι θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας και έμεινα έγκυος

«Υπάρχει και αυτό, η σχέση προκύπτει» πρόσθεσε

solomou-athanasiou
Για τα στερεότυπα, τις σχέσεις, το Οnlyfans, μεταξύ άλλων, μίλησε η Μαρία Σολωμού στο νέο της podcast. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο αλλά και την κατάσταση της σχέσης τους όταν έμεινε έγκυος.

«Μου έχουν στείλει κάτι μηνύματα και με ρωτάνε γιατί δεν κάνω Οnlyfans, ήταν ο γιος μου στο σπίτι και τον ρώτησα αν ξέρει τι είναι. Πετάγεται πάνω και μου λέει, “τι σχέση έχεις εσύ με αυτές τις βλακείες”, έψαξα, ρώτησα και έμαθα τι είναι… Δε θα ξεχάσω ποτέ γνωστό γυναικείο περιοδικό που όλα τα άρθρα ήταν “10 τρόποι να τρελαθεί με την πάρτη σου”, όλα ήταν μόνο πως εμείς θα κάνουμε κάτι για να τον κρατήσουμε, να του αρέσουμε» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο
Όσα ξέρει η Μαρία: Συγκατοίκηση vs Onlyfans

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει όλο αυτό το πατριαρχικό, το παλιό που έχει μείνει της γιαγιάς μου, το “κάνε λίγο υπομονή” ή “πρέπει να κάνεις αυτό”. Και δε το βλέπω μόνο σε συνομίληκούς μου, το βλέπω και στην πιο κάτω γενιά 30-40. Υπάρχει και σε αυτούς…. Η μάνα μου όταν συνειδητοποίησε ότι δε ξέρω να βράζω ούτε αβγό και προσπάθησε να μου μάθει να μαγειρεύω και αρνήθηκα, νομίζω ότι δε μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό σαν πληροφορία στον σκληρό της. Δεν τα πάω καλά με τη τεχνολογία γενικά, σε σημείο που αυτοσαρκάζομαι. Όταν είναι να ανάψω το μάτι στέλνω στην κολλητή μου φωτογραφία και τη ρωτάω αν το έχω ανάψει σωστά. Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν και μόνες τους, οι άντρες δεν το έχω δει».

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε: «Την ατάκα “δεν είμαι για σχέση” την ακούω από τα ’90s. Εγώ έχω πει εδώ και πέντε χρόνια ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση, γενικώς. Την ώρα που θα δεις τον άλλον και θα τον θες, θα είσαι σε σχέση ήδη. Και σχέση δεν λέμε το πρακτικό, αλλά το ουσιαστικό, το συναισθηματικό δέσιμο. Δε θα ξεχάσω ποτέ με τον Μάριο Αθανασίου που λέγαμε, “θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας” και έμεινα έγκυος. Και μετά μείναμε μαζί. Αν μας ρώταγε κάποιος θα σοκαριζόμαστε αν μας έλεγαν ότι είμαστε σε σχέση. Εμείς το είχαμε έτσι πολύ από κοινού. Και κάποια στιγμή ο Μάριος μου λέει: "Εμάς θα μας ρωτάνε αν έχουμε σχέση και θα λέμε Κωστάκη βγες από το νερό". Και έγινε. Έμεινα έγκυος και κάναμε παιδί. Ήμασταν πάρα πολύ έτσι. Δεν θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου. Υπάρχει και αυτό, η σχέση προκύπτει. Δεν είναι "έλα να κάτσουμε να συζητήσουμε, πού πάει αυτή η κατάσταση; Θα το κάνουμε σχέση;"».

«Δεν έχω ωραία ιδέα για τον εαυτό μου. Δε θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφη ή θεάρα. Θεωρώ ότι είμαι τυπάρα. Έχει τύχει να φάω άκυρο από άνθρωπο που δεν θα τον κοίταζα ποτέ, από ανθρώπους που δεν τους το ‘χεις. Συνήθως, με μαθηματική ακρίβεια, αυτό που θέλει ο συγκεκριμένος που δεν σε θέλει, είναι αυτό που μπορεί να θεωρηθεί και λίγο λιγότερος από εσένα, και πιο ωραίος και πιο γαμάτος από τον περίγυρο που κρίνεται - γιατί εσύ εκείνη την στιγμή βλέπεις τον Μπραντ Πιτ μπροστά σου - η επιλογή του είναι κάτι που εσύ λες όχι. Και εκεί ηρεμείς και λες οκ, ήθελε κάτι ασορτί με αυτόν, δεν μπορούσε να διαχειριστεί το κάτι παραπάνω» δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί σήμερα το απόγευμα αναμένεται το χειρότερο μποτιλιάρισμα της χρονιάς στην Αθήνα

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία το επόμενο 48ωρο

Παναγιώτης Τόμπρας, ο Έλληνας που σχεδίασε το μουσείο του μέλλοντος στο Ντουμπάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης